15.03.2015, 23:36
Máš ban protože AleXan je fakt super člověk, nu....
A AleXan má banprotože tě chápu
kyseláče, umění, cigára
|
Máš BAN !!
|
|
15.03.2015, 23:36
Máš ban protože AleXan je fakt super člověk, nu....
kyseláče, umění, cigára
15.03.2015, 23:38
Máš ban lebo neviem či mám ďakovať, či sa zamyslieť.
Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
15.03.2015, 23:41
Máš ban lebo teda ďakujem. Ajkeď si myslím svoje.
Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
15.03.2015, 23:44
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.03.2015, 23:45 uživatelem Koxi. Edited 2 times in total.)
Máš banprotože si určitě myslíš že [spoiler: jsem furt stejná mrcha]
Lefion má ban za nečinost šedé kůry mozkové
kyseláče, umění, cigára
15.03.2015, 23:45
Legion trafil kladivo po hlavičke
![]() A máš ban lebo tak nejak. Ikeď až tak ostro by som to nepovedal. Odoslané z Equestrie.
15.03.2015, 23:53
Máš ban lebo neviem, prečo si si myslela niečo iné.
Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |