Registrován od: Sep 2014
Momentálně mám ve schránce 666 (!) zpráv. Náhoda? Nemyslím si...
Registrován od: Apr 2015
Hodnocení:
3
12.04.2015, 14:28
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.04.2015, 15:07 uživatelem SVKroderik. Edited 3 times in total.)
Ja som síce konšpiračný teoretik ale toto je sila čo už sa v poslednom čase deje a aké hlúposti môžu ľudia na internete natárať..... je to dosť smutné že potom sa na nás všetkých pozerajú ako na vimetencov, a ani sa tomu nečudujem... a hoci čo čo prednesieme je už potom na hlavu kvôli takýmto luďom...
Ehm na okraj by som dodal že byť konšpiračný teoretik neznamená všade hladať trojuholníky a číselká ale bádať a dokazovať zložité udalosti a spojitosti s ludmi a úmyslami..... bohužiaľ sa s takými roztrhlo vrece...
Pretože takáto symbolika a rituáli sa objavujú v hudbe ako výsmech bohu ... no a niektorý to zobrali trochu velmy vážne...
Registrován od: May 2012
Hodnocení:
10
To vůůbec není prrravda, ilumináti jsou naši nepřátelé
Prominutím schvaluješ to, co jsi prominul a souhlasíš, aby se to stalo znovu.
Člověk by si měl nechat zajít chuť na vracení facek, dokud není schopen si sehnat drátěnou rukavici.
Spravedlnost je víc než vztah.
Registrován od: Oct 2014
Hodnocení:
80
dnes rano kdyz sem cekal na tramvaj nasel sem na zemi casopis s recepty, byl otevreny na strance s nazvem "Cupcakes" - nahoda? nemyslim si...
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
A je to v kelu, run for you life
Hodnocení:
16
Nevim jestly jste to vyděli ale Oggi točila Legends of Equestdia a v claudzdejle potkala nějakej trojúhelník. Náhoda? Nemyslim si.
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"
To prostě žeru