Můj nejoblíbenější poník je TRIXIE
![Trixieshiftleft Trixieshiftleft](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/trixieshiftleft.png)
Nejoblíbenější Poník?
|
Můj nejoblíbenější poník je TRIXIE
![]()
02.03.2015, 21:15
hmm, tady sem ještě nepřispíval
![]() Přímo ze seriálu mám oblíbených málo, jo, mane6 je super, ale víte jak, hlavní postavy by měly mít pořádně promyšlený charakter (minulost, zlozvyky etc.), což mi u nich trochu chybí. Mám spíš rád postavy v pozadí, které víc vytváří komunita, hlavně fanfikcemi (ty hlavní postavy fan-tvorba moc nedokáže upravit, hlavně kvůli cannonu). Takže nejraději... ani nevím, ale nějak podvědomě mě to táhne k duu Vinyl - Octavia, asi tou hudbou no. Pak mám ještě rád Dr. Whoovse/Hoovese to asi hmm, proč asi? jo, crossovery se opravdu počítají mezi nejlepší díla ![]() Ale jelikož otázka zní "poník", tak se musím přiznat že ze všeho mám nejraději svoich pár OC (které nikdo nezná, neví o nich ![]()
15.03.2015, 18:10
Můj nejoblíbenější poník? Tak to asi Rainbow Dash, Pinkie Pie a ještě Daring Doo, Derpy Hooves, Luna a Vinyl Scratch
![]() ![]()
20.04.2015, 20:19
Rainbow Dash...
30.04.2015, 21:12
Rarity určite
16.05.2015, 23:54
Zatim jeste vybiram, ale do uzsiho kruhu postoupily:
Twilight Apple Bloom Fluttershy Rainbow Dash ![]() ![]() Citace:Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! … Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput
17.05.2015, 00:08
Applejack. Je mi sympatická a je mi i hodně podobná
![]() AppleJack's worshipper
![]() Steampunk ![]() Steam I'm broken, lying helpless, shattered, Surrounded by the world. And yet, you're smiling bright, Completely blind to life.
17.05.2015, 10:10
Escapere, že by se Twilight drala až na první místo
![]() ![]() [spoiler: Doufám že jsem to napsal dobře] Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
![]() ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"To prostě žeru ![]()
21.05.2015, 21:14
Nejradši mám Lunu, protože je taková... Tajemná :3
24.06.2015, 15:52
Ah, tohle je tak klasická otázka, že mi přijde trapné, když nad ní vlastně celkem dost přemýšlím.
![]() Celkově u mě vede asi Pinkie, za ní hned Sweetie Belle a Luna. Ale.. uaah. Je tak těžký je všechny seřadit, kdybych měla seřadit m6, tak nad tím zkejsnu 3 hodiny a pak to stejně změním. ![]() |
|