Registrován od: Apr 2013
Hodnocení:
42
Usměj se, zítřek bude horší.
Na bolest hlavy pomáhá Guttalax.
Na starou babičku pomáhá Guttalax.
Na průjem pomáhá Guttalax.
Na zácpu pomůžou Marťánci.
Registrován od: Jan 2014
Hodnocení:
28
já bych měl na tabletu mít nejaktuálnější tapatalk (max týden starý) a vidím úplně všechno... úplně c:
Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
58
Chtěl jsem odeslat hromadnou PM asi dvaceti lidem a narazil jsem na problém. Dovolí mi to vybrat pouze tři příjemce ("Můžete vybrat maximálně 3 položek") i když limit mám řádově vyšší. Můžu vybrat další tři příjemce skryté kopie, ale to mi bohužel nepomůže :/
Umožňuje to tam naházet lidi ze seznamu přátel (nad ty tři položky), ale to bych musel všem posílat žádosti. (Btw, bylo dřív nutné poslat žádost o přidání na seznam přátel? Vůbec si nevzpomínám, že bych ji těm pár poníkům, které na tom seznamu mám, posílal).
Registrován od: Oct 2013
Hodnocení:
17
Taky se mi to stává,už mě to docela štve...
Registrován od: Apr 2013
Hodnocení:
42
Hoši nejste sami, mám za to, že by to mohlo mít co dočinění s HTTPS... Nejsem webový technik, tak nevím.
Usměj se, zítřek bude horší.
Na bolest hlavy pomáhá Guttalax.
Na starou babičku pomáhá Guttalax.
Na průjem pomáhá Guttalax.
Na zácpu pomůžou Marťánci.
Registrován od: Oct 2013
Hodnocení:
32
Toto sa mi stalo včera. Netuším prečo. Nakoniec som to nechal na druhom monitore a samé sa to po chvíli refreshlo a načítala stránka. Nuže. Bol to len jeden prípad. Zatial.
Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
Prezývky na počkanie (by me)
AleXan sa pustit nechce,
nepujde to jen tak lehce... ![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
Mácaman
The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are.
Song of The Sea
Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
32
já mám pocit, že to je spíš problém chrome jako takového, dělá mi to takhle na více stránkách nejen tady