13.05.2015, 09:33
Ok, pockam dalsich 15 minut.
Projekty: PowerPonies blog | PowerPonies Radio | DDR (Trotmania, Quad4MLP, ITG Pack) | Safety on Board | videa (der Schmetterling II) | JPC2013
Bronies RADIO
|
13.05.2015, 09:33
Ok, pockam dalsich 15 minut.
Projekty: PowerPonies blog | PowerPonies Radio | DDR (Trotmania, Quad4MLP, ITG Pack) | Safety on Board | videa (der Schmetterling II) | JPC2013
13.05.2015, 09:51
No přece si nemyslíš, že zaberu celou rychlost jen pro nahrávání
![]()
13.05.2015, 20:09
Též uploadnu co mám, ale jsem na tom jako minetex, takže až to bude, pošlu
![]()
*searching* Found no results for „my personal talent" (yet)
Welp, they got it.. now i have nothing to write in here... Let's think about it and change it later. And since.. Sunset probably won't be in season 5... Sunset in season 6 pleease :3
13.05.2015, 22:24
Já vím, že nekoušete
![]() AppleJack's worshipper
![]() Steampunk ![]() Steam I'm broken, lying helpless, shattered, Surrounded by the world. And yet, you're smiling bright, Completely blind to life.
13.05.2015, 23:15
Bud do PM nebo sem.
Ja na tom az tak nertvam. Spis davam moznost lidem poslat sve pisnicky (ktere poslouchaji, tj. ktere se jim nejspise libi), a zaradit nektere z nich do radia, aby je mohli poslouchat i ostatni. Nikoho vsak nenutim, ani na tom netrvam. Nabizim moznost.
13.05.2015, 23:46
Tak, tady to je
![]() Snad to nějak pomůže, jinač tam možná je nějaké PMV s non-pony songem a maybe nějaké non-pony covery, ale všechno to je od MLP Artistů, takže to tam projdi raděj ![]()
*searching* Found no results for „my personal talent" (yet)
Welp, they got it.. now i have nothing to write in here... Let's think about it and change it later. And since.. Sunset probably won't be in season 5... Sunset in season 6 pleease :3
14.05.2015, 20:07
Pinklesweet, D.K.: perfekt, diky, sosam.
14.05.2015, 23:14
Tady jsou tedy ty moje. Pár jsem jich ještě přidal. Přidal bych i WoodenToastera, ale hádám, že to je zbytečné, když ho už poskytnul D.K.
https://mega.co.nz/#!2oknVJzT!Mg4Gu8Iv__...PHaL_wTMx4 AppleJack's worshipper
![]() Steampunk ![]() Steam I'm broken, lying helpless, shattered, Surrounded by the world. And yet, you're smiling bright, Completely blind to life.
16.05.2015, 05:19
This is AWESOME toto som hladal a ani som o tom nevedel
![]() ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥ Hatsune Miku ♥ ♥ I live for anime ♥ ♥ anime is my life ♥ #NIMU NIMU ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
17.06.2015, 12:30
Jak vlastně vznikly jamisáky? má to něco společního s Jamisem?
nějal mě to vrtá hlavou. Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
![]() ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"To prostě žeru ![]() |
|