Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
15
Zobudíš sa a zistíš že Pinkie je silnejšia ako syndra najmocnejšia vládkina čiernej mágie pod slnkom a mesiacom a nedá sa ju nijak zastaviť neobmedzená moc a možnosti s nej spravili neporazitelnú...
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥ Hatsune Miku ♥
♥ I live for anime ♥
♥ anime is my life ♥
#NIMU NIMU
Registrován od: Oct 2013
Hodnocení:
32
Ako vojnový hrdina s 38 dynastie pred Celstiou(samozrejme aj Lunou).
Ktorý prišiel časom a stal sa kráľom mesta a hradu Consilvánia, neskôr aj hradu bývalej kráľovnej Ekavy.
Je načase použiť hlavnú obranu mesta! Meč Con, Plášť Sil a drahokam Ván. S plášťom sa stanem neviditelným a prikradnem sa k Pinkie odzadu. Vyskočím a poraním ju mečom ktorý nespôsobuje bolesť ale smiech. Pinkie od toľkého smiechu (+ ten čo už mala v sebe) vybuchne. Vánom sa teleportujem do tajnej siene na hrade a uložím predmety tam. Potom vyjdem na piedastál a prednesiem výťaznú reč.
Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
Prezývky na počkanie (by me)
AleXan sa pustit nechce,
nepujde to jen tak lehce... ![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
Mácaman
The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are.
Song of The Sea
Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
Registrován od: Sep 2014
Jenže já si najmu Ezia a ten tě při proslovu zlikviduje
Kiš kiš, moje
Hodnocení:
32
Ktorý prišiel časom a stal sa kráľom mesta a hradu Consilvánia, neskôr aj hradu bývalej kráľovnej Ekavy,
hovorí: "Vďaka za záchranu, ale toto tu už bolo a nedopadlo to dobre" potom zobere do rúk luk a odstrelí pinkie.bôbika ďaleko-praďaleko.
AleXan sa pustit nechce,
nepujde to jen tak lehce... ![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
Mácaman
The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are.
Song of The Sea
Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
15
09.06.2015, 15:50
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.06.2015, 15:51 uživatelem pink-bobik. Edited 1 time in total.)
Vletel som do nejakéj druhéj dimenzie to by sa dalo viužiť prešiel som časovou trhlinou do okamžiku keď si si bral magické predmety na ochranu ríše . Ukradol som ich a ako pomstu som ta zavrel do temnej hrobky a hodil do teba bicykel...
♥ Hatsune Miku ♥
♥ I live for anime ♥
♥ anime is my life ♥
#NIMU NIMU
Hodnocení:
32
Ktorý prišiel časom a stal sa kráľom mesta a hradu Consilvánia, neskôr aj hradu bývalej kráľovnej Ekavy,
sedí učupený v hrobke a čaká na záchranu. A tá prišla vo forme commandu sudo -i na AleXana. Ihneď začal konať. Rozbil hrobku, vyletel von a odkopol bôbika do bezodnej diery (ktorá bola sama aj jeho vezením v minulosti). Ale command si zažiadal splátku. A to zmrazením na 3 príspevky.
Jeho poddaný ho v tejto forme postavili ako sochu na nádvorie hradu.
Odoslané z Equestrie.
AleXan sa pustit nechce,
Mácaman
Song of The Sea
Hodnocení:
15
Já, jakožto hlavní generál Japonské armády jsem připravil velký letecký nálet na kopec. Armáda
1111 střemhlavých bombardérů, 1111 strategických bombardérů, 1111 torpédových bombardérů naložených bombami
![Rainbowwild Rainbowwild](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowwild.png)
, 1111 stíhačů naložených bombami a raketami se náhle vynořila z mraků nad kopcem, kde se odehrává "bitva". Veškeré pozemní cíle byly zničeny. Nakonec se přiřítilo 1111 výsadkových letounů, které provedly úspěšný výsadek na kopci, kde zaujmula pozice pěchota a vyčkávala na obrněné transportéry, tanky a další techniku, aby zde postavily základnu se silnou protileteckou obranou a letištěm pro celou použitou armádu. Z tohoto strategického a vítězného postupu bude cisář Hirohnido (Hirohito) nadšený, až se mu tato zpráva dostane.
Ticho, ryby plašíš!
Dobrý den, přistoupili kontrola jízdenek.
Registrován od: Sep 2014
Ale tyto letouny nesplňují nařízení EU -vložte random číslo-, takže ti byly zabaveny a protože jsem zrovna procházel kolem, tak mi ho dali...