12.06.2015, 12:39
Jak říkám, já nemám žádnou možnost ty profily nějak otestovat, na svém telefonu nový tapatalk fakt nenainstaluju a na starémé verzi (2.4.13) mi to funguje

Meow?
Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
|
12.06.2015, 12:39
Jak říkám, já nemám žádnou možnost ty profily nějak otestovat, na svém telefonu nový tapatalk fakt nenainstaluju a na starémé verzi (2.4.13) mi to funguje
![]()
Meow?
12.06.2015, 12:57
http://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-in...-download/
A skús to cez Bluestacks (tušim tak sa to vola) alebo nejaký, tebe milý, emulátor. Či sa nejak už zlepšil v najnovších verziach tapatalk? Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
12.06.2015, 13:35
(12.06.2015, 11:20)Jamis Napsal(a): Rychly dotaz: pres Tapatalk nenactu inbox soukromych zprav (odeslane nactu v pohode) - stranka se donekonecna nacita . Dela to jenom me, nebo je to problem i jinde? Me to blbne taky (taky jen Prijate, a Odeslane jsou oka). Posledni verte TT.
Projekty: PowerPonies blog | PowerPonies Radio | DDR (Trotmania, Quad4MLP, ITG Pack) | Safety on Board | videa (der Schmetterling II) | JPC2013
12.06.2015, 14:49
Tapatalk mam nejnovejsi verzi.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
21.06.2015, 12:33
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.06.2015, 12:35 uživatelem blesk1j_CZ. Edited 2 times in total.)
Ahoj poníci, našel jsem jeden bug který deformuje skoro celou stránku
Když se na to kouknete uvidíte deformovaný avatar do tvaru obdélníku a celkově celá stránka je nezvykle jiná i textové pole je deformované. Jde o sekci soukromé zprávy Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
![]() ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"To prostě žeru ![]()
21.06.2015, 12:39
Jasně že to je trochu stlačené, protože tam máš navíc ten postranní panel s nastavením. Není to chyba.
21.06.2015, 12:43
Teda dřív to tam nebylo, s tady tím dezingem fora. nebo si to myslím. A po pravdě docela mě to štve.
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
![]() ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"To prostě žeru ![]()
21.06.2015, 12:45
Kdyby si to tady nenapsal, ani bych si toho nevšimnul
![]()
24.06.2015, 23:50
Dnes som si povedal, že si pozrem, aké epizódy už zo 5 sérky vyšli a prípadne dopozerám diskusiu keď ma ovalila tá neusporiadanosť. Ani by mi nevadilo, že každé vlákno je od niekoho iného (akokeby sa tí ludia predbiehali
![]() Navrhoval by som nejaké upratanie vo všetkých diskusných podfórach, aby boli pekne postupne diskusie k epizódam a za/pred nimi tie všeobecné. Nech to aj vizerá dobre a hlavne nech je v tom poriadok. Npr. By mohlo byť aj zostupné usporiadanie, aby práve aktuálna epizóda bola navrchu. Ale to už nechám na vás.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
25.06.2015, 06:45
v pravo dole si je můžeš seřadit podle data vzniku
|
|