15.06.2015, 11:11
S těžítkem na ruce bude určitě sranda mačkat tlačítka na klávesnici
![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
Fallout 4
|
15.06.2015, 11:11
S těžítkem na ruce bude určitě sranda mačkat tlačítka na klávesnici
![]()
15.06.2015, 11:26
No jestli to nebude snad nejprodávanější kolektorka v historii tak nevim.
![]()
Yorozuya / Odd jobs / Práce všeho druhu ... and sugar addict.
15.06.2015, 12:01
tři a půl tisíce, prý velmi omezený počet kusů. Oh jaj.
Ale sranda je, že jsem cca měsíc zpátky vymýšlel, jak si přesně tady tohle vyrobit ![]()
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla. Se stim smiřte
15.06.2015, 17:39
https://www.youtube.com/watch?t=17&v=g5H7Qq8quKg
Sestřih nejzajímavějších věcí a gameplaye. It looks freaking AWESOME! Teď už jen stihnout dohrát Lonesome Road do listopadu ![]()
První Equestrijský Drakobijcobijec
15.06.2015, 19:18
Hmmm. Co myslíte? Najímá Bethesda ty lidi, nebo jim aspoň zaplatí a nebo si ty nápady prostě vezme a implementuje je?
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla. Se stim smiřte
16.06.2015, 13:39
Mody.
Třeba to stavění, těžení surovin, karavany mezi tvýma osadama, přicházející lidi, útoky raiderů a obrana i za pomoci nastavitelných automatických věžek... To je víceméně kompletní obsah modu Real Time Settler od Slovenského moddera pod nickem arcoolka. I to ovládání, které demonstrovali v traileru je víceméně stejné, jako bylo v RTS.
16.06.2015, 20:34
Co myslíte? Ukradli mu to nebo s ním spolupracovali?
Person which made his decision
Za žádnou cenu mě nenuťte dělat facepalm...
16.06.2015, 21:26
HA!
Dabing hráčské postavy BUDE! Já to říkal!
16.06.2015, 21:51
Což je velká chyba, v RPG mám radši němou bezejmenou postavu
|
|