Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
100
Blesk, chlape.
Forma. Študuj, študuj a ešte raz študuj. Čítaj všetky možné žánre a skús sa pozrieť, akým spôsobom autori píšu. Každý sa učí, no čím viac (a kvalitnejšieho) toho prečítaš, tým viac sa to odrazí na tvojej tvorbe.
Takisto gramatika. Obrovský oceán plný chýb. Zvládnuť pravopis nie je také ťažké. Výhovorky typu "som dys" neberiem do úvahy. Vždy si môžeš pred uverejnením nechať niekým poviedku skontrolovať a opraviť chyby.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
16
Jo to vím, snažím s tím něco dělat ale furt to není ono. Ale ono to půjde.
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"
To prostě žeru
Hele, jak já tomu říkám- Batyho syndrom
Napíšeš povídku s dobrou myšlenkou a na to spoléháš tak, až se vykašleš na věci jako je gramatika, forma nebo čtivost celkově...
16.06.2015, 21:36
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.06.2015, 21:41 uživatelem BatygameCZ. Edited 1 time in total.)
Aidrien...
Nechcu tu citovat celý příspěvek, tak prostě napíšu, že reaguju na tvůj první příspěvek
Nezdá se ti, že už to přeháníš? Chápu, že jsi kritička, a proto musíš... inu, kritizovat. Tohle mi ale přijde jako čistokrevný hate a jak zde bylo zmíněno-literární mafie
EDIT: lol, tak ono to tu je už dost dlouho. Eh....
Registrován od: Oct 2014
Hodnocení:
80
blesku rad ti to pak opravim
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Registrován od: Dec 2015
Hodnocení:
41
A tu kontrolu chyb děláš sám bo na to někoho máš?
Hodnocení:
16
Zatím sám. Uvidíme jak to bude vypadat.
A další věc. Už to nepíšu na mobilu, což je super.
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"
To prostě žeru