16.06.2015, 10:53
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Zničte prianie!
|
16.06.2015, 10:53
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
16.06.2015, 21:15
Ok
Ale je zadaná ![]() Přeji si MLG Noscope Pro skilly ![]()
16.06.2015, 21:53
Wish granted!
3 dni skúšaš svoje nové skilly až zabudneš piť/jesť a zdechneš ![]() Prajem si command prompt do reálneho života! A aby fungoval príkaz "help" aby tam boli príkazy na úpravu sveta a aby som ich doň vedel natipovať. (Go! ![]()
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
22.06.2015, 06:10
dostal jsi uzivatelskou prirucku programu Svet2015 , po nejake dobe ale zjistis ze vetsina lidi uz zije ve Svete2015.2.0
preji si hydroplan...
Moje literární tvorba Love and Tolerate
22.06.2015, 07:26
Wish granted!
Dostaneš plán vodnej elektrárne ![]() Prajem si auto so spotrebou 1l/100km. Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
01.07.2015, 17:11
Splněno. Akorát je ve velikosti 1:64.
![]() Přeju si krabici třpytek.
01.07.2015, 20:13
Wish granted!
Do krabice som schoval ventilátor ![]() Prajem si schody do neba. Odoslané z Equestrie.
05.07.2015, 20:56
Bohovi došla elektřina a tak schody nemohl spustit.
Chcí přijít na CZQ.
05.07.2015, 21:39
Nemôžeš, pretože koľajnice blokuje stádo oviec
![]() Prajem si svetový mier.
05.07.2015, 23:28
na svete je mier, ale teba to stalo zivot
preji si spolehlivou erekci
Moje literární tvorba Love and Tolerate |