Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
21
No Huráá
Plyšáci jsou tu! Jeli na lodi, tak jim to chvíli trvalo. Mimo jiné proto, že mezi Austrálií a Timorem je silný protiproud a navíc Séva neustále zvracel přes palubu a odmítal pádlovat!
Everypony Equal,Everypony Loved
Tumblr
Jsem Fa iko , ne Falko ,Failko a podobně !!!
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
16
No... Hurá!
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku" To prostě žeru
Hodnocení:
21
11.07.2015, 18:32
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.07.2015, 18:32 uživatelem Faiko. Edited 1 time in total.)
A jeden zapomenuty vylet z Australie
Plyšáci na Kings Canyonu aneb malé ohlédnutí za Austrálií. Pořád jsme si říkali, že jsme plyšáky vzali v Austrálii ještě na jeden na výlet a ne a ne si vzpomenout kam... až nám to došlo! Byli s námi na Kings Canyonu,ů a protože to bylo vážně vysoko, musel je náčelník hlídat.
Tumblr
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
16
OoooO nadhera
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku" To prostě žeru
Registrován od: Oct 2014
Hodnocení:
80
jakoby nam cetli myslenky, najednou sou fotky
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
63
Diskuze doslova o hovne a par fotek trabantu.
Libuse neni, ale neva ^_^^
http://technet.idnes.cz/trabanti-vyprava...ternet_pka
Hodnocení:
21
27.07.2015, 21:09
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.07.2015, 21:09 uživatelem Faiko. Edited 1 time in total.)
Plysaci Opravari aneb Libuse presne vi jak se ma takovy Trabant pohybovat
Kdyby se v tom ty plyšáci pořád nevrtali, určitě by to jelo! Ale ne, to Libuše pořád, že to bude lítat a z výfuku půjde duha a Séva, že do toho stačí pořádně praštit, Kříženka prý, že nalije něco pořádnýho do karburátoru a skládá destilační kolonu z plechovek od banánového džusíku. No a zbytek, že prý z toho postaví pětitaktní sedmiválec. Hrozný!
Tumblr
Registrován od: May 2012
Hodnocení:
177
Ty komentáře
Citace:Nejvíc se mi líbí nápad Libuše! Ale pozor, jestli se ji povede udělat duhu z výfuku, budou vás pronásledovat růžoví jednorožci! Emotikona grin
Citace:To je málo, hnedka se tam objeví Twilightina parta a poletíte... Poletíte rychlostí zvuku protože vám Rainbow Dash pomůže s letání. Věřte mi, já jí znám. Ale jestli se do toho vloží samotná Twilight... Jí jsem vyděl jak si to lítá rychlostí světla.
Evidentně si to užívaj se vším všudy - taky po všem tom cestování to vypadá, že i plyšáci dostávají pořádně zabrat
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive
Registrován od: May 2012
Hodnocení:
177
A další update - snad to plyšáky neskolí
Citace:Odplouváme na Flores! Sice do jiného přístavu, jinou lodí a v jiný čas, ale jsme na palubě. Koupili jsme plyšákům místní kinedril, tak uvidíme, jak to zvládnou. Zatím mají všichni svoji původní barvu.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive
Registrován od: Oct 2014
Hodnocení:
80
Jamis> odkud jsou ty komenty?
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
|