24.07.2015, 21:14
Nick: Temný anděl...
Titul: Nechápu význam
Podpis: To tě musí mít asi hodně rádi grammar nazi co?
Titul: Nechápu význam
Podpis: To tě musí mít asi hodně rádi grammar nazi co?
![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
Ohodnoťte titul, podpis, avatar a nick
|
24.07.2015, 21:14
Nick: Temný anděl...
Titul: Nechápu význam Avatar: Anime Podpis: To tě musí mít asi hodně rádi grammar nazi co? ![]()
24.07.2015, 22:16
Nick: Máš to jako já- používáš to všude
![]() Titul: Možná až moc velký ![]() Avatar: ![]() Podpis: Ale,ale, kam zmizela lekačka? ![]() Fanda Mačety? ![]()
27.07.2015, 20:48
Nick: Baty... Jediné, co se mi vybaví je... Betmén! A českej Betmén!
![]() Titul: Brony! (překvapivě) ![]() Avatar: Ten avatar jsi dělal sám? A v jakém programu/webstráne, smím-li se ptát? Podpis: Asi se podívám na tvůj Ask... :3
27.07.2015, 21:00
Nick: Alica z ríše kráľa Artuša (originalita
![]() Titul: Už viem aj čo to je ![]() Avatar: No, presne toto ![]() Podpis: You can be anyone you wish to be, but you must stay always yourself. (Ohodnote mi moje logo prosím ![]() https://bronies.cz/Vlakno-Tvorba-loga-Br...#pid504047 )
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
28.07.2015, 02:19
Nick: Alex! For sure! :3
Titul: Klaním se, opravdu. ![]() Avatar: Nevypadá jako Luna, je to vůbec Luna? :o Podpis: Pošli mi ten kus nábytku. ![]() OT: Logo je super, lepší, než jsem ho navrhla (resp. nenavrhla) já. :3 Já totiž nemám autorský práva na obrázky, který jsem v něm použila. :/ Sad.
30.07.2015, 10:07
Nick: Alice?
Titul: Moc dlouhý Avatar: Není to pokémon? Podpis: Anglické citáty?
30.07.2015, 15:06
Nick: Pepan (zkráceně Peter Pan)
![]() Titul: Když už, tak chiller ne? ![]() Avatar: 20% cooler Podpis: Tenhle typ humoru je nej ![]()
31.07.2015, 02:51
Nick: Maybe just storm. :3
Titul: So go on with me. :3 Avatar: Hezký jednorožec. ^^ Podpis: Moondance? ![]()
31.07.2015, 12:19
Nick: yer crazy huh?
![]() Titul: But it's not Eevee-ning (completely punintended ![]() Avatar: Hi ![]() Podipis: Ale pokemon být nemůžeš ať se snažíš sebevíc ![]()
It's the middle of the day but darkness falls on the city, it's the shadow of a giant cybernetic death kitty.
And on the other side of town something rages down the path, if you had a lisp you'd know it's kickin' theriouth ath. |