26.07.2015, 20:32
Lachtan: Presne to isté by som urobil aj ja... Ale tú Fluttershy by som si chcel nechať...
Syndróm štartujúcej embéčky uprostred decembra
Anketa: Tak koho by ste si vybrali? Nemáte dostatečná oprávnění, abyste mohl(a) hlasovat v této anketě. |
|||
Twilight | 12 | 20.00% | |
Fluttershy | 17 | 28.33% | |
Dashie | 8 | 13.33% | |
Pinkie | 10 | 16.67% | |
Rarity | 3 | 5.00% | |
Applejack | 10 | 16.67% | |
Celkem | 60 hlas(ů) | 100% |
* Hlasoval(a) jste pro tuto možnost. | [Zobrazit výsledky] |
You may choose only one!
|
26.07.2015, 20:32
Lachtan: Presne to isté by som urobil aj ja... Ale tú Fluttershy by som si chcel nechať...
26.07.2015, 22:17
(26.07.2015, 16:38)Lachtan Napsal(a): bych se jich zeptal jestli by nechtěly zůstat u nás, pokud ne tak bych jim nebránil aby se vrátily zpět.Samozrejme najlepšie by bolo vziať všetky, ale pravidlo hovorí jasne a tak by som vzal Twi A lenže aj keby chceli zostať u nás, tak by to nebol dobrý nápad. V našom svete by im fakt hrozilo nebezpečenstvo. Už sa to aj veľakrát riešilo, že ony tu nie, ale človeka by v Equestrii prijali v pohode. Proste, ak mám toho poníka naozaj rád, tak by som ho mal čím skôr dostať domov, ak by to šlo
"It does not matter where you go and what you study, what matters most is what you share with yourself and the world." Princess Twilight Sparkle
"I wanted to remind you that through hard times, one of the greatest gifts you can give is letting your light shine for others." Princess Celestia "Nech se bráti proudem mysli, tam kde řeka snů do reality se vlévá a nech své oči utrápené, plně otevřené a hleď na krásu té hvězdy šesticípé" Drake Damage "No you can't give up your laughter 'cause you're scared of a little pain." Autumn Blaze
27.07.2015, 12:03
Legion: Well, realita nášho sveta je krutá a také rozkošné a mierumilovné stvorenia by ju psychicky nezniesli... Asi by v našom svete prinajlepšom zošaleli... Ale možnosť ísť ako človek do Equestrie by som prijal, ale to by som si musel dávať pozor, či ma náhodou spoza nejakých kriakov nesleduje Lyra
27.07.2015, 13:39
No keby som si vybral Pinkie, tak skôr by zošalelo okolie
OT:
"It does not matter where you go and what you study, what matters most is what you share with yourself and the world." Princess Twilight Sparkle
"I wanted to remind you that through hard times, one of the greatest gifts you can give is letting your light shine for others." Princess Celestia "Nech se bráti proudem mysli, tam kde řeka snů do reality se vlévá a nech své oči utrápené, plně otevřené a hleď na krásu té hvězdy šesticípé" Drake Damage "No you can't give up your laughter 'cause you're scared of a little pain." Autumn Blaze
27.07.2015, 14:19
ja bych zas z naseho sveta nedelal takove peklo. Jasne, je tu hodne zla, ale i dobra a nase Zeme je moc krasna planeta...
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
27.07.2015, 14:36
Tak zase, keby ich vezmem na nejakú horskú chatu, tak to hej. Tam by im hrozil stret maximálne s hubármi, aj to by bolo nebezpečné skôr pre tých hubárov
27.07.2015, 14:40
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.07.2015, 14:41 uživatelem Mácaman. Edited 1 time in total.)
zvlast napriklad, keby ty hubari ranajkovali v tej horskej chate a zrazu by vosla vnu Twilight a povedala by:
"Dobre ranko, zas mi netece voda, nemuzu si vycistit zuby..."
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
27.07.2015, 14:43
Neviem, ale toto by skôr spravila Pinkie a samozrejme by tam nemohol chýbať širokánsky úsmev....a doširoka otvorené ústa hubárov
27.07.2015, 16:14
Si teraz predstavte, že hľadáte hríby po lese a zrazu na vás spoza bodľačia vykukne Pinkie Pie... A ešte keby začala spievať, no ameň-tma
17.10.2015, 02:26
Na tohle se mě zrovna dneska zeptal spolužák.. koho máš nejradší z šestky taky jsem vyjmenoval všechny
Fluttershy není žlutá. Fluttershy je zlatá
|
|