27.07.2015, 20:54
Díky!
A... Co na Pokémona Grovyla?
Prezývky od AleXana
|
27.07.2015, 20:54
Díky!
27.07.2015, 20:56
Import: Obrázok {http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/e/ea/253Grovyle.png/250px-253Grovyle.png}
Grovyl-Predvyl *-Gylvil =>>Predyl, Gylvil
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
23.08.2015, 22:46
Můj Nick zvlášť [S], zvlášť [A] a zvlášť [M]
tak se ukaž, chci víc možností no
Arva[S]-Aramá (Ara má chuť jesť)
=>>Aramá Arva[A ]-Avrem-Avrio =>>Avrio Arva[M]-Avrenka *-Aruš *-Arinenka =>>Avrenka, Aruš, Arienka ~~~ Konečne niekto použil parameter M!
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
23.08.2015, 22:57
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.08.2015, 22:57 uživatelem Arva. Edited 1 time in total.)
Moc díky, všechny jsou hezké, schovám si je pro používání na jiné časy
~~~ Není zač, zajímal mě
07.09.2015, 18:05
[S] na jméno Týna (jenom zájem .-.)
[A] to stejné .-. [M] na Bubbles if it doesn't burn a little, then what's the point of playing with fire?
07.09.2015, 18:13
Týna-Ty na dom.
=>>Ty na dom Týna-Tyka-Tykanta-Tekta =>>Tekta Bubbles-Bubluška-Bublička-Bubluš =>>Bubluška Bublička, Bubluš
07.09.2015, 18:16
Moc díky ^^
if it doesn't burn a little, then what's the point of playing with fire?
14.09.2015, 22:41
Tak ze zvědavosti co z toho bude..
Bez parametrů,prostě zkus něco vyloudit z mého nicku tady a ještě prosím z "herní" přezdívky paradoXX
14.09.2015, 22:58
LightDesh-Lajš-Lajdeš-Ledejš
=>>Ledejš paradoXX-parXimoXo *-proxrad-Redox *-*-Redox-Rexos =>>parXimoXo, Redox, Rexos ~~~ Zmena 1. Príspevku!! Odoslané z Equestrie.
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |