22.10.2015, 14:33
No né, však by som stade vyšiel ako wetpony
Už ste sa niekedy zasekli v dave medzi ľuďmi?
Bow to the Princess!
|
Už jsi někdy ...?
|
|
22.10.2015, 14:33
No né, však by som stade vyšiel ako wetpony
Bow to the Princess!
23.10.2015, 14:18
yop a neni to nic prijemneho...
uz jsi nekdy podepsal petici?
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
23.10.2015, 16:51
No, ne já
za naší třídu to podepsala třídní (řešily se změny rozvrhu, už zase..)Už jsi někdy při hudebce ve škole napodoboval někoho jiného? if it doesn't burn a little, then what's the point of playing with fire?
23.10.2015, 18:11
Neviem či na hudobnej, ale určite na nejakej hodine ano
![]() Už ste niekedy otriasli zemou? Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
23.10.2015, 22:16
Samozrejme, najmä, keď som vyberal kusy betónu z fúrika a bachol nimi o zem, lebo boli ťažké
Už ste niekedy oslavovali zatmenie Slnka?
Bow to the Princess!
23.10.2015, 22:36
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.10.2015, 22:37 uživatelem Moony. Edited 1 time in total.)
Yep, v loňskym školnim roce. Bylo teda neúplný, ale aspoň jsme se skoro celou dobu neučili
![]() Už jsi někdy lezl/a na střechu kamarádů chaty? if it doesn't burn a little, then what's the point of playing with fire?
23.10.2015, 22:59
Ano!
Už ste niekedy boli za to vyhodený z pozemku?
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
24.10.2015, 00:02
Ne
![]() Už jsi někdy viděl/a sršání hnízdo? if it doesn't burn a little, then what's the point of playing with fire?
24.10.2015, 00:13
Ale ano.
Už vás niekdy napadli včeli/osy/...? Odoslané z Equestrie.
24.10.2015, 00:22
Ne, naštěstí
![]() už jste si někdy večer pustili do sluchátek a po hodine si uvědomili, že si zpíváte s tim a docela nahlas?
if it doesn't burn a little, then what's the point of playing with fire?
|