26.10.2015, 20:53
Nick: Bubliny!
Titul: plot ?
Podpis: spoiler alert!
Titul: plot ?

Podpis: spoiler alert!
Ohodnoťte titul, podpis, avatar a nick
|
26.10.2015, 20:53
Nick: Bubliny!
Titul: plot ? Avatar: cool pegas ![]() Podpis: spoiler alert!
26.10.2015, 23:01
Nick: Dvojslovné nie dvojvýnamové
Titul: NARUTO Avatar: NARUTO Podpis: NARUTO
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
26.10.2015, 23:21
Nick: Tipuji jméno Alex s příjmením začínajícím na An
![]() Titul: O tom nepochybuji Avatar: *sad* Princess of the Night! Podpis: Clickb8 ![]()
27.10.2015, 16:32
Nick: black is best color
![]() Titul: kradeš mielement :/ Avatar: Dashie! Podpis: a pak ještě já, člověk co neví o čem je řeč ![]() btw, ThunderStorm, to není plot, to je znak 5 Seconds Of Summer ![]() if it doesn't burn a little, then what's the point of playing with fire?
27.10.2015, 23:21
Nick: někdo rád bubliny...
Titul: škrtáš konec trestu? ![]() Avatar: nice Podpis: Still better then 1D ![]()
27.10.2015, 23:29
^ Hodnoťte BatygameCZ ^
if it doesn't burn a little, then what's the point of playing with fire?
27.10.2015, 23:31
OT:
Víš kolikrát já už hodnotil jedny a ty samé lidi? ![]()
27.10.2015, 23:49
OK
Nick: Baty hráč z česka - dobrý ![]() Titul: vždyť to říkám ![]() Avatar: míchanice ![]() Podpis: mezera? já bych si všimla i tak if it doesn't burn a little, then what's the point of playing with fire?
28.10.2015, 00:02
Nick: Bubliny... Proč si teď vybavuji pohádku z dětství, Hledá se Nemo?
![]() Titul: Em... 4? To může být hodně věcí. Čtyři chrliče, kteří hlídají bludiště v podsvětí, velká Thrash metalová čtyřka... ![]() Avatar: So nice ![]() Podpis: I won't open it, cuz spoilers!!! >:c
Realita je iluzí a iluze je pouze realitou
Welcome to The End Tvorba Nové album na cestě!!! Yolo: You Obviously Love Octavia And don't forget to Djent!
28.10.2015, 00:14
Nick: jméno na AR, příjmení na RAC?
Titul: připomíná mi to recepci Avatar: to vypadá jako nějaká hra co hraje spoužačka Podpis: kapela hmm? cool! if it doesn't burn a little, then what's the point of playing with fire?
|