26.10.2015, 19:19
Ráno se probudíš na zemi a na tvé posteli bude spát Appejack
if it doesn't burn a little, then what's the point of playing with fire?
Pinkie simulátor
|
26.10.2015, 19:19
Ráno se probudíš na zemi a na tvé posteli bude spát Appejack
if it doesn't burn a little, then what's the point of playing with fire?
26.10.2015, 19:23
Keď raz pojdeš von do lesa nájdeš tam poňa podľa tvojo výberu.
Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
26.10.2015, 19:25
[spoiler: "Čau Pinkie! Kde se tu bereš?" "Ale, poslal mě sem Alexan.. Ty jsi **** viď?
![]() Luna bude bydlet u tebe doma ![]() if it doesn't burn a little, then what's the point of playing with fire?
27.10.2015, 07:30
[Bubbles> ach jo, proc ja na zemi???
![]() ![]() Octavia te bude ucit na celo... ![]()
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
27.10.2015, 23:13
[protože jsi uvolnil místo AJ
![]() Dobřee, úprava. Probudíš se na křesle a na tvém klíně bude spát AJ ![]() if it doesn't burn a little, then what's the point of playing with fire?
28.10.2015, 10:57
[Bubbles>
![]() ![]() a ty si zjistila ze mas kouzelnou moc, kdyz potkas nejakeho zleho cloveka, kter je treba protivny, hruby , bezohledny atd, tak kdyz se ho dotknes , promeni se v ponika ![]()
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
28.10.2015, 11:24
[wau, tak jestli to plati i na deb***, tak mam ve tride 19 poniku
![]() Applejack se k tobě nastěhuje natrvalo if it doesn't burn a little, then what's the point of playing with fire?
28.10.2015, 14:29
V noci sa ti v izbe otvorí portál do Equestrie a budeš tam môcť byť celú noc a keď sa vrátiš nebudeš ospalá. A teraz to najlepšie, takto to bude každú noc
![]()
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
29.10.2015, 00:08
[OMG díky! a ospalost neni problém, bývám často vzhůru celou noc i tak]
Probudíš se o půlnoci a Luna bude spát přitulená k tobě. ![]() if it doesn't burn a little, then what's the point of playing with fire?
01.11.2015, 15:41
Dostaneš 1m3 čokolády
![]()
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |