04.11.2015, 15:39
To už si rovno na ne môžeš neskôr dať snehové reťaze 
Čo keby vybuchne pivo pri otváraní plechovky?

Čo keby vybuchne pivo pri otváraní plechovky?
Bow to the Princess!
|
Co kdyby...?
|
|
04.11.2015, 15:39
To už si rovno na ne môžeš neskôr dať snehové reťaze
![]() Čo keby vybuchne pivo pri otváraní plechovky?
Bow to the Princess!
04.11.2015, 18:22
Jojój. To by už málekto pil.
Čo keby by neboli koberce? Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
04.11.2015, 19:16
Tak bychom neměli na čem lítat.
Co kdyby byl v ČR obchod pouze s MLP tématikou?
Steam Bluesky Twitter DeviantArt
Discord (nettysfall) Navštěvuji srazy převážně v Brně, ale když se mi chce, zajedu i jinam. Rád cestuji.
04.11.2015, 19:58
Vítaj v Offtopicu morče
![]() Tak by tam snáď chodili samí broníci ![]() Čo keby má stolička 3 nohy? Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
04.11.2015, 20:51
Teoreticky by to ustála, lebo my máme stolík, čo má len 3 nohy, ale stojí
Čo keby praskne podlaha po páde mobilu?
Bow to the Princess!
04.11.2015, 21:06
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.11.2015, 21:07 uživatelem Morče. Edited 1 time in total.)
Tak bys měl hodně kvalitní mobil a hodně nekvalitní podlahu (to snad dokáže jen Nokia 3310).
Co kdyby se každej brony v jednu chvíli setkal se "svým já" z jiného světa? (něco jako Twilight s Twilight)
Steam Bluesky Twitter DeviantArt
Discord (nettysfall) Navštěvuji srazy převážně v Brně, ale když se mi chce, zajedu i jinam. Rád cestuji.
05.11.2015, 00:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.11.2015, 00:13 uživatelem Werdowp. Edited 1 time in total.)
joo to bi bolo ale žužo
čo keby som si naspäť dal uplne pôvodne meno na skype
Odoslane pomocou morzeovky a prijate pomoc sonaru
don't be a retard.be a king ? think not Why be a king when you can be a god ♕Pinkie L♥vers♕ CowponyAJ
05.11.2015, 07:25
Werdrop besta.
Čo keby by neexistovala ikona nastavení? Odoslané z Equestrie.
05.11.2015, 14:45
Tož by bol prúser, lebo v novom programe klikám najprv tam.
Čo keby musíme opäť svietiť sviečkami?
Bow to the Princess!
06.11.2015, 07:18
Tak máme hneď teplejší život.
Čo keby som vedel vidieť cez mlhu? Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |