23.10.2015, 11:38
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.11.2015, 20:18 uživatelem Dragonalicorn. Edited 2 times in total.)
O Epce:
Epizoda 23: The Hooffields and McColts
|
23.10.2015, 11:38
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.11.2015, 20:18 uživatelem Dragonalicorn. Edited 2 times in total.)
O Epce:
24.10.2015, 13:27
Najprv som ten popis pochopila tak, že [spoiler: Twilight s FS niekoho pošlú..]
Molestia is watching you when you are on the toilet
I'm big Sonic fan
24.10.2015, 13:32
Popis epizody mi připomněl tohle
Tak doufám, že poně se s tím poperou lépe
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
24.10.2015, 15:17
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla. Se stim smiřte
14.11.2015, 19:18
GlowingMines Administrátor | plug.dj/friendshipismagic Moderátor | FakaHeda.eu Support | A nejento...
14.11.2015, 21:01
Hlásí se někdo kdo to přepočítá?
Jinak takovej pruměj, když to porovnám s ostatními epkami s5, jen mě zarazilo že argumenty při konci splňovali mé předpoklady.
14.11.2015, 22:05
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero Vir Ilustris
14.11.2015, 23:43
Tak pěkná epka, docela zaujala. Nejvíc mě zajímalo proč vlastně válčijou? A nakonec to nebyla nějaká pitomina, ale celkem pochopitelnej spor (i když se samozřejmě nabízelo hned jedno řešení, ale asi si to v záchvatu zuřivosti neuvědomili po několik generací)
Nedokážu ale říct, co mě zaráží víc. Jestli to plýtvání jídlem? Nebo to, že se tam v obou rodinách párujou mezi sebou
15.11.2015, 02:25
Yay. Tak už i Twilight měla konečně po dlouhé době svůj úkol. Tušil jsem, že Twi bude mít před závěrečnou dvojepkou taky svou cestu. Ale nějak jsem nečekal, že to bude s Fluttershy. Why not. Byli dobrým párem
+ Dva poníci co mají křídla a letí balonem. OK. Beru na vědomí, že Fluttershy je na létání s báglama nižší level a taky to bylo daleko. + Mini poník co má hlas jak zvukovou zbraň? Wow + Když Twilight s tou babkou od naproti táhli to překvápko k sousedům, už jsem tušil co se pak bude dít. Trojský dort! + Jak tam obě rodiny svedli veliký boj, neubránil jsem se představě, že jsem to už někde viděl. Nevim proč, ale taktika obrany a útoku mi připoměla Alexandra velikého a Statečné srdce. Byl to zajímavý díl, kdy dvě rodiny měli od nepaměti sváry, které řešili jen jednou věcí. Neustálým napadáním té druhé strany a ani přesně nevěděli, jak se to stalo. Takovéto spory jsou po celá staletí kolikrát u nás. Neustálé vendety proti druhé rodině. Neustálé vedení sporů a bojů jednoho národa proti druhému a už se ani pořádně neví, proč tomu tak vlastně je. Kéž by to u nás vždy dopadlo tak dobře, jako v MLP. Avšak takovou sílu, aby zastavila všechny znesvářené strany, tu nemáme. Velmi dobrý díl. Za mě 9/10
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.
15.11.2015, 11:24
+pár vtipných momentů
+pěkné zakončení -furt tam je takovej ten ,,eh'' pocit... Finální verdikt: 6.5/10 Už teď tak nějak tuším, že dalšì epizoda bude zase taková nijaká, ale pak už bude dvojepizoda... |
|