18.11.2015, 21:09
Máš ban, lebo ti vadí jeden-dva spoilery.
Bow to the Princess!
|
Máš BAN !!
|
|
18.11.2015, 21:10
Máš ban lebo aj.
Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
18.11.2015, 21:45
Máš ban lebo nevieš čítať medzi riadkami.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
18.11.2015, 22:06
Má BAN páč je tady Legion, je tady AleXan, je tady všichni... (bod pro toho kdo ví, kdo to řek
)
18.11.2015, 23:04
Máš BAN páč to řek kanaďan Ikaro xD
18.11.2015, 23:18
Máš ban lebo toho nepoznám.
Odoslané z Equestrie.
19.11.2015, 01:17
Máš ban leno to môže byť premenovaný Ikarus.
Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |