29.11.2015, 21:47
Vaše nedávné zážitky
|
02.12.2015, 15:58
Ok, dnes jsem na Channel Awesome objevil nový Disneycember! A nejen nový, ale reupload každého zatím dělaného Disnecemberu! Nostalgia Critic overload
![]()
It's the middle of the day but darkness falls on the city, it's the shadow of a giant cybernetic death kitty.
And on the other side of town something rages down the path, if you had a lisp you'd know it's kickin' theriouth ath.
02.12.2015, 23:05
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.12.2015, 23:15 uživatelem Blue Storm. Edited 3 times in total.)
Co ti bronies nevyčmuchaj, aneb když bronies zná bronies.
Že pane ing. Jiří Grambale ![]() 1:22 sec. https://www.stream.cz/infobaden-news/100...nejnovejsi PS: Ten, kdo chodí na velké srazy či cony ( i czequestria ), nebo má rád jeho hudební tvorbu z Fallout Equestria, tak ví ![]()
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.
![]()
03.12.2015, 00:13
tvl co to je? to je dobra hlina
![]() ![]() btw ve 23:03 bylo na foru zaregistrovano 3333 uzivatelu ![]()
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
04.12.2015, 19:09
Na kuchyni ležela tyčinka, myslel jsem si, že je to taková ta sladká...
tak jsem do toho kousnul.... ale šlo to těžko ukousnout.... All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.
04.12.2015, 19:19
![]() ![]()
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
05.12.2015, 18:38
(02.12.2015, 15:58)Rainfall Napsal(a): Ok, dnes jsem na Channel Awesome objevil nový Disneycember! A nejen nový, ale reupload každého zatím dělaného Disnecemberu! Nostalgia Critic overload A zrovna jsem od něj v rámci Disneycemberu viděla jeho názor na Thora. Yay!
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
08.12.2015, 11:20
Jeden den něco vymyslím, navrhnu, vytvořím a druhý den otevřu fórum a vidím totéž tady
![]()
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
08.12.2015, 11:26
Tak mi dneska nasadili antibiotika. naštěstí doctorka řekla, že v sobotu bych už teoreticky měl být v cajku. Snad se teda na karaoke ukážu.
"Proč bychom měli být dospělými, když nemůže být aspoň občas dětmi?" - 4. doctor
mé překlady: Vlákno s google docs nebo Wattpad
08.12.2015, 22:29
Znáte ten pocit když se snažíte vyrobit perníkového poníka a místo toho omylem upečete bábovku? Já už ano
![]() Alespoň bude co na snídani ![]()
První Equestrijský Drakobijcobijec
|
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)