Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
146
06.12.2015, 11:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.12.2015, 11:15 uživatelem Azuliana. Edited 1 time in total.)
Neříkám, že je špatná, právě naopak. V tom, čeho má docílit, je naprosto skvělá.
Jenže to je to, písničky v seriálu nejsou random happy jam, ale jsou tam z nějakého důvodu. Navodit atmosféru, vyvolat emoce, posunout děj... Tím pádem se řídí scénářem.
Mě se ta první líbí, je energická a dokazuje, jak skvěle Ingram zvládá své řemeslo, když dokáže do seriálu o cukrkandlových poních složit píseň kterou můžeš propašovat na album Lady Gaga nebo Katy Perry a nikdo by si toho nevšiml
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
82
06.12.2015, 23:53
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.12.2015, 23:54 uživatelem Xeelee. Edited 1 time in total.)
Víceméně souhlasím. Já už tu psal něco v tom smyslu, že nic kromě tuctovýho podbízivýho popu by se tam asi nehodilo a že mi tam ta písnička nevadí. Dává tam smysl a jako takovou ji beru pozitivně, ale nelíbí se mi.
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP |
Ask me
Registrován od: Oct 2013
Hodnocení:
0
10.12.2015, 21:35
https://www.youtube.com/watch?v=nBsVJWL7...RainShadow
Kdyby někoho zajímalo, jak Rara zní bez hudby. Všimněte si, jak jsou některé části takové "nečisté" a zí trochu hruběji. Dodává to té písničce na reálnosti, nejsou tu žádné přehnané úpravy ve studiu, jak dneska téměř všichni slavnější zpěváci používají.
♡I am just a pony.♡
♡I make mistakes from time to time,♡
♡but now I know the real me,♡
♡and put my heart out on the line.♡