Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
No tak hotové sestavy apod, to je kategorie sama pro sebe, ale ani to už není tak divoké. Většinou to už docela jde a ani cena nebývá tak přestřelená, pokud to zrovna není něco ve stylu třeba těch sestav ASUS ROG TITAN, kde byl ten rozdíl velmi výrazný
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
7
Toshiba
AMD A6-5200 APU k tomu radeon HD graphics (2 GHz)
4 gb ramky
64 bitovej system
500 Gb interní paměti
už se těšim až mi přijedou součástky na můj zbrusu nový touster. Už chci se vrátit ke glorious gaming pc master race.
"Well, look at you.
I thought you were wiser, but I thought wrong!
Tis a terrible pity. Like a moth flittering towards a flame."
-Knight Lautrec of Carim
Hodnocení:
7
Dal bych sem obrázek, ale nechce se mi to nikam uploadovat a pak sem dávat url, ale bedna vypadá epic, s takovým průhledným sharinganem na boku, takže budu kupovat k tomu červenej led větráček, ale konec estetiky. Všechno zařizoval táta mího kámoše, spolu ještě s jednim kámošem. Bude tam intel Icore5 společně s nějakou gforce grafikou, dostanu jeho základní desku, ddr3 jestli si správně pamatuju, ale to možná koncem roku ještě dokoupim lepší a nepamatuju si přesně, ale ramka by měla bejt 4 gb ale teď fakt nevim. Pamatuju si jen CPU, tenhle nebo příští tejden ho budu skládat. To vše jen za 8 000 plus mínus.
"Well, look at you.
-Knight Lautrec of Carim
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
41
protože uploadnout obrázek na imgur a dát sem link je strašně složité..
Hodnocení:
7
Je no
navíc sem línej.
"Well, look at you.
-Knight Lautrec of Carim
Hodnocení:
7
Já sem rád, že umim pojmenovat některé komponenty. Jinak počítače jsou pro mě španělská vesnice.
"Well, look at you.
-Knight Lautrec of Carim