Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
4
jo digitálně napadá mně cesty.... ok je to ale na výc jak hodinu práce s cestama a jak jinak tužka + ruka (tablet)
I live betwen the candle and stars with my disorted soul.
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
76
u mne připadá v úvahu buď 1 bodový štětec (tužka) a nebo štětec s uživatelským vzorkem, ale v min. 3x takovém rozlišení než teď dělám... na cesty bych si musel zapnout GIMP a to znamená přebootovat do Linuxu..
Hodnocení:
4
gimp nemáš na windech? má jen 50mega to podle mne nemá smysl bootovat linuxy (já preferuju suse osobně)
Hodnocení:
4
15.10.2012, 18:16
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.10.2012, 18:20 uživatelem Hotaru. Edited 1 time in total.)
o chalenge accepted (až bude notes budou 3operačáky (suse(linux)azure(win)7(win))tak na linuxu v gimpu chalnge accepted na hřívu
//1// jinak k tej hřívě ccody je to na apíru jednoduchý a vyadá úžesně (ok muj styl udělat 4čáry za sekundu a nakonec napojovat k tělu/krku/zadkuje ta nejtěžší práce na tom
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
70
Jó, když si člověk dá práci s každym vlasem zvlášť, tak je to na výsledku znát.
drunken mantis grabs your ass
Hodnocení:
4
15.10.2012, 18:41
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.10.2012, 18:42 uživatelem Hotaru. Edited 1 time in total.)
možná jo možna ne ale bude to zajímavý co z too vznikna.
tak dneska nevim evim jestli budu malovat s prasklíma pucherjřema nebo spíš strhlo kůží na ruce (jen 2|||| 1cm a 2cm
ccody tak já ti nahraju někdy jak dlou tvá hříva mně (bez zrychlování)