Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
139
Legion: Ano. Dávali to kolem 17:30 hod. a dokonce tři díly S4 najednou. Taky jsem se divil, že to je v takovém hlavním vysílacím čase. Doufejme, že tomu bude i tak nadále. Mohlo by to mít větší sledovanost.
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.
Registrován od: Dec 2015
Hodnocení:
2
Super neznám lepší ukončení dne jak dobrou zprávou, tak nějakým songem z MLP, ale dnes už dost písniček je čas se těšit!
Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk
Registrován od: Jul 2014
Hodnocení:
37
LEGION-1: Myslíš tím, že od 22.1. mají začít vysílat pátou sezónu? Protože ať se do programu dívám jak chci, tak tam je uvedena čtvrtá.
Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
12
Myslim ze to je az od pondělí. Takze.
Odesláno z mého Allwinner-Tablet pomocí Tapatalk
Hodnocení:
12
A muj televizni program mi az tam nedosahne.
Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
139
Čtvrtou sezónu právě na Barandove + už odvysilali a skončili ji před týdnem. Takže je velmi pravděpodobné, že najedou na tu pátou.
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
40
To by som aj ja teda logicky čakal, že len 5. séria to môže byť toho 22. 1., ale až teraz som pozrel lepšie program a ozaj je tam tá 4. séria. A FlutterTom vravel, že by to malo byť miesto Madscreen boxu a teda v rovnakom čase, ako šla tá 4. naposledy a teda 16:30 alebo tak nejako. 22. 1. je MLP uvedené 8:40 a opakovanie 19:35. Ale tiež nechápem, že furt dávajú len tú 4. sériu, aj Minimax, aj Barrandov.
Bow to the Princess!
Hodnocení:
12
Hale ja bych taky docela rad vydel 3. serii ve slovenštině. Protoze se mi ten dabing liby vic nez cesky.