Registrován od: Dec 2015
Hodnocení:
27
Mně to poslední dobou blbne taky, zkus to několikrát zapnout, případně přes obchod ono to časem naskočí.
Whoo-hoo! I win again!
Can't hear ya. I'm asleep.
You're...going to LOVE ME!
Whoa! Dude, that's creepy.
It needs to be about 20% cooler.
Afraid to get dirty?!
All the ponies in this town are crazy!
Registrován od: Jan 2016
Hodnocení:
6
To som skusal, funguje to max vtedy ked to odinstalujem, nahodim znova, a raz pustim .. po druhy krat uz nie.
I'm the biggest fan of Luna/Nightmare Moon
Well I'm not, someone got over me.
I also really love Celestia and has a thing for Rarity.
Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
17
AngelF1re: Ja som MLP z mobilu vyhodil práve preto, lebo je slabý a aj rok starú verziu ledva rozchodí. Hra sa ale dá rozbehať na Windows 10 na počítači, kde ju mám stiahnutú z Windows Store. Len podotýkam, že verzia pre W10 je už tiež trošku neaktuálna, no väčšina súčasných vecí v nej je...
Syndróm štartujúcej embéčky uprostred decembra
Hodnocení:
17
AngelF1re: Tak mne sa to dá plynule hrať len na PC, mobil ťahá už tretí rok života a je už pomaly súci do dôchodku (respektíve do šrotu).
Hodnocení:
17
AngelF1re: Hru na počítači ide spustiť aj cez Bluestacks, čo je vlastne emulátor Androidu a ten nainštaluje a spustí akúkoľvek aplikáciu... Len je tam dosť nepresné a nepohodlné ovládanie, pokiaľ človek nemá aspoň notebook s dotykovým monitorom (napríklad moja sesternica ho má). Takže aj v prípade, že niekto nemá Windows 10 (resp. 8/8.1), tak sa dajú androidovské aplikácie spustiť aj v počítači práve cez Bluestacks.
Registrován od: Jan 2016
Hodnocení:
6
Po novom update ta hra zacina akosi prechadzat do normalu, uz mi spusti aj cez Wifi ( nie vzdy ). Ale potesi, ze uz to nepada tak ako predtym.
I'm the biggest fan of Luna/Nightmare Moon
Well I'm not, someone got over me.
I also really love Celestia and has a thing for Rarity.