03.03.2016, 21:47
Máš ban, lebo údajne meníš avatar.
Bow to the Princess!
|
Máš BAN !!
|
|
03.03.2016, 21:55
Máš ban, pretože its time to die.
I'm the biggest fan of Luna/Nightmare Moon
Well I'm not, someone got over me. I also really love Celestia and has a thing for Rarity.
03.03.2016, 22:05
Máš ban lebo time is also
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
03.03.2016, 22:21
Máš ban lebo čas dokáže plinúť 2x rýchlejśie pri černých ďerach.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
03.03.2016, 22:43
Máš ban lebo ty si bola?
![]() Odoslané z Equestrie.
03.03.2016, 23:03
Máš BAN protože já byl, počítá se to?
☭RIP Srp a kladivo 2016-2016☭
(nejlepší Teamspeak co existuje. IP: chochrun.eu... a taky mám rád kočky)
03.03.2016, 23:25
Máš ban lebo Moně je super!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |