08.01.2016, 16:34
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.01.2016, 20:13 uživatelem DaveL. Edited 1 time in total.)
Tak som sa tesila, ze po dlhej dobe budu zace mcdonald ponici a oni zo vsetkých moznych variant dodaju prave masky...
Místa s Pony goodies
|
08.01.2016, 16:34
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.01.2016, 20:13 uživatelem DaveL. Edited 1 time in total.)
Tak som sa tesila, ze po dlhej dobe budu zace mcdonald ponici a oni zo vsetkých moznych variant dodaju prave masky...
08.01.2016, 19:00
08.02.2016, 19:55
Bambule je zásobena
22.02.2016, 11:51
Ahojte rada by som upozornila na akciu v obchode KIK. U nas na Slovensku mali zlavnene plysaky Famosa, cena bola 4,19 Eur, hned som si kupila Apple Jack a zvazujem aj Pinkie Pie Predpokladam, ze aj v Cesku by mohli mat akciu.
06.03.2016, 15:30
Momentálně bydlím v Rakousku, a někdy procházím obchody ve Vídni a okolí. Občas najdu MLP plyšáky/oblečení/vinyl fugurky a spol. Takže pokud by někdo o něco měl zájem, mohu se podívat, jestli to zde nemají.
Momentálně vím o plyšové Rainbow Dash v Badenu a zatím nic víc. Já mám pár věciček, i zezahraničí (amerika). Ale pokud by měl někdo zájem o plyšáka. Kontaktujte mě. Mám úplně stejného, a obrázek najdete na mém profilu na Steamu. steam: Xenomorf0CZ nebo Vinyl Scratch. Obrázek Vinyl lízající obrazovku.
"Tak znáte to, srandou to začíná-- A Xenomorfem to končí." Olomoucký bronies sraz
Poezie, próza a dalšie blbiny ode mne a taky Wattpad
07.03.2016, 00:05
(06.03.2016, 15:30)Xenomorf0CZ Napsal(a): Momentálně bydlím v Rakousku, a někdy procházím obchody ve Vídni a okolí. Občas najdu MLP plyšáky/oblečení/vinyl fugurky a spol. Takže pokud by někdo o něco měl zájem, mohu se podívat, jestli to zde nemají. Často mužeš take koupit MLP-merch v Mamaz v Wiener Neustadte. http://www.mamaz.eu/
14.03.2016, 16:32
Sice to není přímo předmět MLP, ale pouhý Pony Land, ale jelikož mi to trochu připomíná staré série MLP a vím, že někteří z vás je rádi, tak vás tímto musím upozornit na tento produkt, na který jsem narazila v ústeckém Globusu mezi sladkostmi . Nevěřila jsem moc, že za 25 korun tam opravdu najdu nějakou figurku a ona tam kupodivu je (sice tyto ponytvary nelahodí mému oku tak jako MLP, ale pro tu srandu... )
14.03.2016, 21:22
(14.03.2016, 16:32)EresielRanwa Napsal(a): Sice to není přímo předmět MLP, ale pouhý Pony Land, ale jelikož mi to trochu připomíná staré série MLP a vím, že někteří z vás je rádi, tak vás tímto musím upozornit na tento produkt, na který jsem narazila v ústeckém Globusu mezi sladkostmi . Nevěřila jsem moc, že za 25 korun tam opravdu najdu nějakou figurku a ona tam kupodivu je (sice tyto ponytvary nelahodí mému oku tak jako MLP, ale pro tu srandu... ) Tiež som si kupila pre zmenu v Kauflande na SR a urobilo mi to celkom radost. Su cute Len ja som tam nemala ten planik,vyzera to, ze mam asi inu seriu, lebo ja som mala ruzovo bieleho ponika
17.03.2016, 18:54
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.03.2016, 19:00 uživatelem Faiko. Edited 1 time in total.)
Dnesni navsteva Pompa odhalila 15 vlnu
3 specialni ponici maji v hrive pruh trpytek bohuzel je to jen opacko mixu predchozich vln kody a dalsi
17.03.2016, 19:15
Aha, tak ona je tato série nová, já už z ní mám Trixie asi 14 dní z Globusu . A mám dojem jsem se s těmito blindbagy podle vzhledu pytlíku setkala už dříve (v Kauflandu), ale dala jsem přednost postupnému skupování blindbegů s průhledem na zadní straně (nevím, jaká je to série), takže jsem si těchto nějako zvlášť nevšímala .
|
|