07.03.2016, 00:52
Třikrát
Už jsi se někdy podíval do jiné dimenze? c:
Už jsi se někdy podíval do jiné dimenze? c:
|
Už jsi někdy ...?
|
|
07.03.2016, 07:23
Len taký kuk
![]() Už ste niekedy mali dlhý USB kábel? Odoslané z Equestrie.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
07.03.2016, 15:06
Mám taký k tlačiarňam, ale tie, čo pribaľujú k mobilom a k tabletom, tak to je katastrofa. To aby som sa doslova prilepil na stenu dobre, že nie, ak potrebujem robiť na mobile, ale zároveň sa musí nabíjať.
Už ste niekedy vyhadzovali veci z okna?
Bow to the Princess!
09.03.2016, 08:22
Vodu.
![]() Už ste niekedy ukotvili loď? Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
09.03.2016, 14:38
Nie, ja som suchozemská krysa.
Už ste sa niekedy hrabali v kontajneri?
Bow to the Princess!
10.03.2016, 16:08
jaj ano velakrat docela ma to bavi
uz jste nekdy kourili dymku miru?
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
10.03.2016, 22:08
Nie, ale aspoň vodnú by som rád
Len kvôli mieru Už ste sa niekedy oprali v práčke?
Bow to the Princess!
11.03.2016, 14:16
Skoro
![]() Už ste niekedy boli ukrytý? Odoslané z Equestrie.
11.03.2016, 15:19
Áno, schovávačka bola mimoriadne obľúbená hra, dneska je to....ani neviem, Farmville?
![]() Už ste sa niekedy prepadli pod zem?
Bow to the Princess!
12.03.2016, 12:57
Iba jednou nohou
![]() Už ste niekedy boli obliatí farbou? Odoslané z Equestrie.
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |