Registrován od: May 2012
Hodnocení:
177
Mám aktuální verzi 5.7.2 a tenhle problém nemám.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive
Registrován od: Oct 2013
Hodnocení:
32
Zasa taký polnočný nápad.
Prezeral som si staré vlákna (2013) no a boli v nich plno plno neplatných url na obrázky. Je to škoda, potom neviem, na čo ľudia vlaste reagovali.
Čo chcem povedať, je, že väčšina image hostingov meria čas od posledného pristúpenia k obrázku. A ak je to dlhšie ako, npr. 6 mesiacov (neviem, aké časy majú jednotlivé hostingy) tak fotku zmaže. Toto spôsobí ten neplatný link a dieru v histórii. Preto navrhujem, že nejakým spôsobom, by mohol nejaký bot (Chrysalis?) navštevovať takto pravidelne vlákna, aby sa zachovalo čo najviac obrázkov. (Prípadne iba tie linky) A ak by to išlo, vymazať jeho návštevu z počtu pozrení. Ak teda nevznikne pravidlo, "Keď všetkým zvýšiš, nikomu nezvýšiš."
Neviem, či sa bude ale chcieť niekomu s tím babrať, no.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
Prezývky na počkanie (by me)
AleXan sa pustit nechce,
nepujde to jen tak lehce... ![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
Mácaman
The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are.
Song of The Sea
Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
16
To je věc co mě taky šve. Projel jsem si vlákna Quality art. a fandom Twilight uplně celí abych si ztáhl všechny Twilightinky do zbírky. Zatim mam asi 300. No a některé měli neplatné url
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight ![Twilightsmile Twilightsmile](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/twilightsmile.png)
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"
To prostě žeru
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
74
AleXan: V podstatě sis odpověděl sám. Pokud by to někdo udělal, tak klidně, ale fórum nemá kapacity na to, aby se všechny obrázky stahovaly a ukládaly lokálně.
Meow?