Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
34
11.07.2016, 21:58
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.07.2016, 21:58 uživatelem Ajdrianpony. Edited 1 time in total.)
To si asi na své tlačítkové nokii za 400 z tesca bez OS nezahraju co ?
Člen řádu Equestrijských rytířů.
Ve svitu měsíce klaním se tobě mocná Luno, jež chráníš náš spánek a klid.
S příchodem prvních paprsků slunce klaním se tobě mocná Celestie. Nechť teplé paprsky slunce prosvětlují naši cestu životem.
Hodnocení:
175
Tohle asi ne, ale oni jsou i nějací pokémoni na javu, takže úplně škodnej být nemusíš.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Registrován od: Jun 2012
Hodnocení:
82
(11.07.2016, 11:05)TheBlackie Napsal(a): haha
No se servery vim, ze jsou problemy a pak se ani poradne nenacte mapa a gym se mi zasekaval vzdy.
S kamerou nevim, no. Vse mi na ni jde krom zobrazeni pokemona ![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png) Telefon musí mít gyroskop. Bez něj nefunguje ani AR, ani spořič baterie.
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
49
Jelikož jsem byla sériově vyrobena jako součást pokémonžroutské generace, se slzami v očích jsem přiškrtila svého vnitřního škrta a vysolila peníze za mobilní data, abych si mohla splnit svůj dětský sen a chytila si nějaké to kapesní monstrum taky.
Své volby nelituji, jen mě štve, že to hraje takového lidu - vymyslet neobsazenou přezdívku byl skoro nadlidský úkol; v mém velmi blízkém okolí je hned několik obsazených gymů, všude rozhozené pokéstopy, ale zatím jsem žádného dalšího nezvaného trenéra neviděla. Naštěstí. Ze souboje bych asi dostala infarkt. ![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png) Only pokémanz, no violence plz.
Registrován od: Mar 2012
Hodnocení:
21
Já jsem teď potkal skupinku 7 lidí u dvou pokéstopů vedle sebe, na oba nahodili lure a perfektně se tam s nima chytalo. V průměru každý dvě minuty pokémon, až nám z toho docházely pokébaly
Hodnocení:
175
@Aya: Pokud vím, tak kromě gymů v tom zatím žádné jiné PvP není. Žádný stress.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Registrován od: Mar 2012
Hodnocení:
21
Registrován od: Aug 2013
Hodnocení:
3
Drowzee, drowzee everywhere!
Jenom mě trochu štve že ta lokace není úplně přesná (aspoň u mě) jsme přímo u pokestopu a ono mi to ukazuje že jsem tak cca 70 metrů vedle? Wtf? Ale tak beta, tak to chápu
Registrován od: Oct 2013
Hodnocení:
33
Na jakém zařízení hrajete vy, kterým to běží bezchybně?
Už několik dní vybírám na internetu nový mobil, ale ne a ne najít něco, co by splňovalo systémové požadavky (+ některé moje) a bylo do 4 nebo maximálně 5 tisíc...
Hodnocení:
175
Systémové požadavky? Co se koukám, systémové požadavky jsou Android 4.4+ a doporučené rozlišení 720p, to už má dneska kdejaký plivanec. To jsou specifikace, které by měl splňovat třeba i co má už pár let spolubydlící- LG L9 II. To vidím na heurece pod tři tisíce.
Jestli ti jde o to, že to play hlásí jako nekompatibilní, tak tam je průser v tom, že oficiálně je hra spuštěná myslím jen v USA, Austrálii a na Zélendu. Zbytek ne, ti si musí sosat apk od třetích stran- na to bacha, v některých už jsou prý trojany.
A to už rovnou můžeš vypsat ty některé svoje požadavky, my ti něco doporučíme, to nebude problém.
Se stim smiřte
|