21.10.2012, 15:26
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.10.2012, 15:28 uživatelem someone. Edited 1 time in total.)
![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
Ne, ne, ne a ještě jednou NE.
Bitva o kopec
|
21.10.2012, 15:26
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.10.2012, 15:28 uživatelem someone. Edited 1 time in total.)
![]()
21.10.2012, 15:27
(21.10.2012, 15:21)mp5991 Napsal(a): Ožral ses methanolem,takže jsi umřel.Tvoje tělo bylo volné a jelikož jsem o 20% čarovnější než drake,tak jsem si do něho vlezl.Jsem teď sice slepý,ale jinak vypadám normálně a navíc mám kopec::p jeho duši jsem povolal do svých služeb a tělo mu stvořil nové teď může bojovat jen ve jménu dobra jak mile splní skoužku cti muže být zase volný
21.10.2012, 15:27
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.10.2012, 15:27 uživatelem DrakeDamage. Edited 1 time in total.)
someone: Díky......Povýšení?
![]() ♥grey as the moon and soul of its owner blue as the coat and eyes of a loner♥ ♥Why would a rose grow where nopony can see Like a rose without thorns is how i feel♥ ♥With smile like ripest apple you have ever seen And eyes like meadow of emerald sheen truly lost i have only been in those eyes so serene♥ How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
21.10.2012, 15:28
zatím co jsem manipuloval vaším vesmírem tak jem dostal chuť na whyski a šel do své vlastní dimenze
21.10.2012, 15:32
(drake: já ti ten kopec předal jen proto že musím za fluttershy.... Úchyl MP.. znásilnil ji...)
21.10.2012, 15:47
(21.10.2012, 14:58)mp5991 Napsal(a): Já nejsem spokojený,protože já chtěl mít zážitek s Rose (Já už měl ![]() Protože jsem byl celou dobu v domu lásky, tak jsem se vyřádil na měsíc dopředu. Když jsem došel na kopec, byl tam drake ... škoda, že už jsem si užil. Ale počkat, Drakeho ve sbírce ještě nemám .... Hmmm ..... Muhehehe ![]() O hodinu později: Drake se v bolestech a křečích svírá pod kopcem, a já jsem si na kopci zrovna postavil bazén, a zarelaxuji. Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
21.10.2012, 15:56
To jsem nebyl já, sice mám kopec, ale nebyl jsem tam. Teď jsem v Rusku, takže ať to byl kdokoliv, tak ho lituji.
♥grey as the moon and soul of its owner blue as the coat and eyes of a loner♥ ♥Why would a rose grow where nopony can see Like a rose without thorns is how i feel♥ ♥With smile like ripest apple you have ever seen And eyes like meadow of emerald sheen truly lost i have only been in those eyes so serene♥ How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
21.10.2012, 15:58
Nelži, chlastal jsi tam se someone, dokud neodešel. Já vás viděl !
Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
21.10.2012, 16:01
Já som v Rusku, na cvičení, takže někdo podobný tam byl.
♥grey as the moon and soul of its owner blue as the coat and eyes of a loner♥ ♥Why would a rose grow where nopony can see Like a rose without thorns is how i feel♥ ♥With smile like ripest apple you have ever seen And eyes like meadow of emerald sheen truly lost i have only been in those eyes so serene♥ How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
21.10.2012, 16:02
Tak to byl asi someone na cestě za FS no ... chudák. Však já si na tebe počkám
![]() Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ... |