17.07.2016, 19:34
a to je sex takový problém ? Nejsme snad Američani.
(btw nevztahuji to na poně tam by to bylo nevhodný)
Anketa: Vaše sex. orientace? Nemáte dostatečná oprávnění, abyste mohl(a) hlasovat v této anketě. |
|||
Heterosexual | 96 | 54.55% | |
Bisexual | 29 | 16.48% | |
Homosexual | 14 | 7.95% | |
Pansexual | 12 | 6.82% | |
Demisexual | 10 | 5.68% | |
Asexual | 15 | 8.52% | |
Celkem | 176 hlas(ů) | 100% |
* Hlasoval(a) jste pro tuto možnost. | [Zobrazit výsledky] |
[Anketa]Sexuální orientace českých Bronies
|
17.07.2016, 19:34
a to je sex takový problém ? Nejsme snad Američani.
17.07.2016, 21:42
Jsem demisexuál a jednoznačně mě přitahují pouze demigodi, Demi Lovato a jakákoliv forma demise.
17.07.2016, 21:57
No vida, tak to jsem asi demisexuál též
17.07.2016, 22:30
Přitahuje tě i demižon?
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla. Se stim smiřte
18.07.2016, 00:07
Nevím, jestli tedy uvažovat o demisexualitě na stejném levelu jako o hetero/homo/bi, když je to o blízkosti osoby. V sexuální orientaci jde asi hlavně o to, k jakému pohlaví je kdo přitahován. Jestli je někdo hetero/homo/bi odpovídá přece na jinou otázku (pohlaví), než to ostatní (tedy typ osoby, ke které je člověk přitahován)?
V MLP jsme viděli polibky (nebo alespoň náznaky), myslím, že to u poní funguje obdobně jako u lidí, i když se nezdá, že by se jejich životy točily okolo sexu, možná proto o tom nemaji takovou potřebu mluvit) :-P
[19.2.2012 20:06:21] : Jsem dneska zkouknul první epizodu My Little Pony: FiM
[19.2.2012 20:06:53] : Fluttershy je best OC přepracováno od bloodorangepancakes
18.07.2016, 00:11
A nebo proto, že je to hlavně pro děti, a ty to zas tak moc nezajímá
Odesláno z Magického pidičtverečku E5823
For the glory of the Changeling Swarm!
18.07.2016, 01:19
Fun1k:
S tím napůl souhlasím i nesouhlasím. U demisexuality pohlaví prvotně nerozhoduje, ale popisuje to jakou sexuální přitažlivost člověk pociťuje, proto to sexuální orientací je. Aby se pokrylo spektrum pohlavní vybíravosti, dodávají někteří demisexuálové, že jsem heteroromantici/homoromantici/biromantici (čímž chtějí označit do jakého pohlaví jsou schopni se zamilovat), ale do toho se raději nepletu. Zas takovou potřebu se škatulkovat nemám a pohlaví pro mě není podstatné. Miluji toho, koho miluji, srdce si neporoučí a takové ty kecy. Ať si jsou lidé pyšní na to, že preferují vajayjay před peepee a vice versa, mně to může být jedno.
18.07.2016, 06:50
tak hlavne, ze nikdo neni metrosexual no nekde jsem cetl, ze pratelstvi mezi muzem a zenou neexistuje, vzdycky je v tom pry sex...
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
18.07.2016, 06:58
Mácaman: Hej, to neříkej! Já tě za přítele považuji a nic takového v tom není!
- Nevytvářej si domněnky - Nezraňuj slovem - Buď sám sebou - Uč se milovat život i sebe sama -
Reklamááá! Moje písmotvorba zde: Eresielin svět A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna |
|