Jaké jsou moje pozitivní náboje? Jaká energie dobije moji tělesnou baterku? Je to taková věc, která mi zaplní den něčím, po čem se pak cítím uvolněný, bezstarostný a třeba taky s pocitem, že to co jsem udělal či si poslechl, nebo prožil, mě oprostilo od každodenních problémů a stresů v práci.
Mám hodně takových věcí, které mi oprostí mysl a cítím se dobře.
- Jezdit na kole po okolí i po místech, kde jsem ještě nebyl a při dobrém počasí.
- Vzít si s sebou foťák a fotit zajímavá místa
- Být u koní celý den a používat na ně Parreliho metody vč. dorozumívání a řeči těla koní. Je pak velmi zajímavý, když se dorozumíváte navzájem
- Na nějaký čas jet pryč od všeho a být pár dní s lidma, kteří mají stejný pohled na věc jako já, nebo mají stejnou zálibu. ( Festival Fantazie byl dobrým příkladem, jak si nabít baterky.
- Bavit se s lidmi o zajímavých věcech, třeba kolem historie, astronomii, archeologii, scifi a pod...
- My little pony: Zatím nejmladší vec, která mi vžene do žil ten nitrák. Nevím zda jsem jeden z mála, kteří to tak cítí. Ale tento seriál mi před čtyřmi lety hodně pomohl se dostat z jistých komplikací a to tím svým zpracováním. Veškeré věci, ať jde o děj, hudbu, hlasy, poníky, se tu střetly v takové síle, že po devíti prvních dílech jsem si řekl, že ano. Tohle je ten pravý seriál, který jsem tak dlouho hledal a už po 4 roky je součástí mého života. I když je ten seriál už někde jinde, tak stále mi vlije pozitivum do těla a jsem rád za něj. A taky za všechno to okolo, co se díky němu dokázalo vytvořit. Protože i některé fanmade věci, se ohromně hodí k tomu, aby se člověk cítil lépe.