11.10.2016, 20:37
Jen tak, měl jsem za úkol konfrontovat 5x Tireka, 4x to bylo v pohodě, ale ten pátý pokus už mě to nepustí. Ani když ten úkol jedu znova.
My little pony for iOS, Android a Windows phone
|
11.10.2016, 20:37
Jen tak, měl jsem za úkol konfrontovat 5x Tireka, 4x to bylo v pohodě, ale ten pátý pokus už mě to nepustí. Ani když ten úkol jedu znova.
11.10.2016, 21:26
Tirek je znova v Crystal Empire (CE) nebo je to starý quest?
Od toho starého questu jsem Tireka ve hře neviděl... A tehdá jsem ho získal v pohodě. Jinak úkoly v CE mě baví, hra má zase konečně větší spád. A zase to, že tam jsou i složitější úkoly, které se dají zvládnout až za pár dní hraní, dělá hru zajímavou, i když jsou už základní questy hotové. Jen trochu nechápu úkoly typu: "Kup si obchod třeba za 50 gemů, a přitom jej lze přeskočit za 10 gemů".
Nejčastěji mě můžeš potkat tady:
1. Scuky v Brně 2. Olomócky sčoche 3. Ponyhoof Aktuální oblíbené hry: My Little Pony (Android Game) - můj kód: 30dd0 | SF Game
12.10.2016, 14:09
Azuliana: Úprimne, ešte som nehral ani polovicu starých questov, pretože tam Hasbro "natrieskalo" kopu nových a to hráča len odvádza od plnenia tých starých a navyše aj ľahšie splniteľných questov. Tie nové sú čím ďalej, tým komplexnejšie a dokonca rozdelené na subquesty, čo celú hru dosť kazí...
Syndróm štartujúcej embéčky uprostred decembra
12.10.2016, 14:44
Crystal Empire odemknu snaž už dneska - chybí mi už jen tři k odemčení jsem zvědav, co tam čeká za questy, poníky, obchody... no a tak vůbec
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
14.10.2016, 14:42
Quest s Rarou dokončen, Crystal Empire, here we go stavět od nuly mě baví, na což CE ideální. Stavíme rychle a ve velkém (viz. screenshot) - ostatně, když má člověk nastřádané miliony bitů, jde to snadno. ale nechci si to vybrat hned všechno naráz.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
14.10.2016, 14:57
Ty jo, tolik prašulí hele, můžu se spolehnout na ten cloud, kam se hra ukládá? Pořád mi nejde quest s Tirekem, takže mě napadlo přeinstalovat celou hru, ale nechci přijít o postup. Dík
14.10.2016, 16:10
njn, nastřádáno a ty bity není moc za co utrácet cloud jsem nikdy nepoužil, takže nevím.
14.10.2016, 17:10
Crystal Empire som si odomkol za gemy, ale inak som sa odvtedy do hry nedostal... Zbytočne veľa nových questov a kopa starých, ktoré som ešte ani nedostal...
Syndróm štartujúcej embéčky uprostred decembra
14.10.2016, 20:38
Pro ty co už Gameloft nudí, vyšla nová alternativa.
https://play.google.com/store/apps/detai...eadventure
14.10.2016, 21:25
Ponysynth: hra tě nudí. We get it, hned po prvním příspěvku na toto téma. Move on.
Jamis: a já su furt bez peněz... něco dělám špatně.
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you. |
|