26.10.2016, 15:32
Tak i ja som zvetsil troska zbierku o sice o jeden kus len ale zato nadrozmerny , originalne neoriginalny ''fejk'' cadence , ale co ked aj tak vyzera k svetu
Vaše pony sbírka...
|
26.10.2016, 15:32
Tak i ja som zvetsil troska zbierku o sice o jeden kus len ale zato nadrozmerny , originalne neoriginalny ''fejk'' cadence , ale co ked aj tak vyzera k svetu
27.10.2016, 13:53
Jéééé gumoví poníci, to už se to začalo taky vyrábět? V jakém "shopu" se to prodává?, hned tam běžím
Btw, pěkná sbírečka
Člen řádu Equestrijských rytířů.
Ve svitu měsíce klaním se tobě mocná Luno, jež chráníš náš spánek a klid. S příchodem prvních paprsků slunce klaním se tobě mocná Celestie. Nechť teplé paprsky slunce prosvětlují naši cestu životem.
27.10.2016, 21:03
Tento je len deko , ale cinaci nemaju problem vyrobit ani "nedekoracnu" verziu a na vyber maju celu plejadu charakterov z MLP.
Ale co uz kazdemu co je libo...
31.10.2016, 11:38
Tak a je to doma
ŽÍT SVŮJ SEN A NEZAPOMÍNAT NA VÍRU JE DŮLEŽITÉ PRO MÉ SRDCE, ALE NESMÍM ZAPOMÍNAT NA POVINNOSTI A TO, ŽE NIKDY NESMÍM PŘEHÁNĚT.
Moje MLP Sbírka: >>> ZDE <<< Moje sbírka momentálně činí 1320 poníků https://data.mlpmerch.com/checklist/466/ FB stránky kde mě můžete zastihnout a požádat nebo se podívat na různé rady o MLP --->
31.10.2016, 13:21
To sa už u nás predáva, či je to zo zahraničia? Neviem ju totiž nikde nájsť.
LINKIN PARK + MY LITTLE PONY = The two things I live for
" 'Cause I'm only a crack in this castle of glass "
31.10.2016, 14:29
Jéj, tie EQG figúrky sú cute... Žeby som sa niekde pozrel aj po nich?
Syndróm štartujúcej embéčky uprostred decembra
31.10.2016, 17:34
Annabell: Koupila jsem ji u nás v Makru ^^ Teď je hodně moc u nás novinek různě po obchodech co jsem si všimla Takže je možné, že bys ni mohla někde narazit Pokud někde najdeš EG kde mají ty jejich žluté ouška a školní svetry tak je v té kolekci zrovna ^^
Ponysynth One: Mají je momentálně v každém hračkářtví. Taky v Kauflandu, Tescu a Makru co aspoň vím ^^
ŽÍT SVŮJ SEN A NEZAPOMÍNAT NA VÍRU JE DŮLEŽITÉ PRO MÉ SRDCE, ALE NESMÍM ZAPOMÍNAT NA POVINNOSTI A TO, ŽE NIKDY NESMÍM PŘEHÁNĚT.
Moje MLP Sbírka: >>> ZDE <<< Moje sbírka momentálně činí 1320 poníků https://data.mlpmerch.com/checklist/466/ FB stránky kde mě můžete zastihnout a požádat nebo se podívat na různé rady o MLP --->
01.11.2016, 16:50
Neko.Cross: Tesco a Kaufland v meste máme, takže sa po nich možno pozriem... Hoci momentálne mám v pláne sa niekedy zastaviť aj v AllToys po Rarity a Twilight zo série Cutie Mark Magic. Ja viem, z mužskej časti populácie bronies je asi málo jedincov, ktorí zbierajú aj česacích poníkov. Ale podľa mňa proste vyzerajú ako pekný doplnok pracovného stola.
Syndróm štartujúcej embéčky uprostred decembra
|
|