Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
12
27.11.2016, 13:13
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.11.2016, 13:37 uživatelem TechnikTomCZ. Edited 1 time in total.)
Hale Evžene tak mi to pošli já se o to postarám.
Dumnolix: Taky bych byl radši kdyby to pře-dabovalo jiné studio. Ale nikdo nikdy neví. Myslím že každou chvíli někdy má teď pokračovat 6 série na minimaxu. Ne?
Registrován od: Dec 2015
Hodnocení:
0
Nevím kdy má co pokračovat, 6 sérii už mám staženou. Šlo mi jen o dabing na Everfree
Hodnocení:
12
Tím sem myslel, že by to studio co nadabovalo 6. sérii by mohlo nadabovat i EQG:LOF.
Registrován od: Jul 2014
Hodnocení:
37
Takže chyba není na straně žádného operátora, ale přímo ve filmu. Audio opět nebylo u písničky The Midnight in Me přítomné, takže počítám s tím, že nebude ani u závěrečných titulků. Minimax se opět předvedl. Jde vidět, že jim je úplně jedno, co vysílají a nikdo to tam nekontroluje.
Hodnocení:
12
28.11.2016, 20:58
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.11.2016, 20:58 uživatelem TechnikTomCZ. Edited 1 time in total.)
Tyvado to je strašný jenom by mě zajímalo jestli to někdo teda pře-dabuje nebo znova celé nově nadabuje.
Nebylo by to na škodu, ale jestli budou taky ne to prachy. Chápu že za darmo to nikdo neudělá.
Akorát v tomhle dabingu aspoň nemuseli dát dabérku celestie twilight a snad teda jako jediná fluttershy zůstala daberka. A ty ostatní dabérky main 6 fuj. Ten dabing byl docela dobrý ale jenom ta main 6 se jim vůbec nepovedla.
Jinak songy se mě jakože docela dost líbily i od těch jiných dalších dabérů.