03.01.2017, 22:58
Ale áno a mali akurát jedlo, čo nemám rád, teda kapustnicu
Už ste niekedy vyhadzovali z okna televízor?
Bow to the Princess!
|
Už jsi někdy ...?
|
|
03.01.2017, 22:58
Ale áno a mali akurát jedlo, čo nemám rád, teda kapustnicu
Bow to the Princess!
03.01.2017, 23:06
Ano
Už jste někdy přemýšleli o tom, že byste přestali zamořovat OffTopic?
03.01.2017, 23:08
Ja tu žiadny mor ale nevidím
![]() Už ste niekedy kovali?
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
04.01.2017, 07:42
jop je to tezke...
uz jsi nekdy vyšíval?
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
04.01.2017, 07:53
Jop, na základce jsem vyšívala opravdu hodně a ráda (zděděný koníček po rodičích)
Už jsi někdy trucoval vůči kamarádovi a ten o tom ani nevěděl?
- Nevytvářej si domněnky - Nezraňuj slovem - Buď sám sebou - Uč se milovat život i sebe sama -
Reklamááá! Moje písmotvorba zde: Eresielin svět A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna
04.01.2017, 08:05
ja te zanedbavam vid nejko
promin uz si nekdy chtel byt kralem nebo prezidentem?
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
04.01.2017, 08:38
Tak vieš. Aj hej
![]() Už ste niekedy neboli schopný podstúpiť riziko?
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
04.01.2017, 09:55
Mnohokrát. Jsem hodně opatrný tvor. Někdy až přespříliš možná
Už jsi někdy riziko podstoupil a pak litoval? (sorrík za zneužití otázky, náš drahý králi, ale ono se to hrozně nabízelo )
- Nevytvářej si domněnky - Nezraňuj slovem - Buď sám sebou - Uč se milovat život i sebe sama -
Reklamááá! Moje písmotvorba zde: Eresielin svět A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna
04.01.2017, 11:45
(o tom je hra
exituje aj pravidlo, že otázku môžeš úplne skopírovať alias použiť "Otázka pokračuje" )Ale áno, napríklad jazda na čierno. Alebo lezenie cez malé okno ![]() Otázka pokračuje
04.01.2017, 11:54
(huh, to jsem vůbec netušila
Ehm...představuji si tvé nepodařené lezení malým oknem a musela jsem dát kafe stranou, abych ho nepřevrhla v záchvatu smíchu )Já vlastně ani nevím, jestli jsem někdy litovala podstoupeného rizika Možná chvilkově, ale nakonec jsem si řekla, že vše má svůj význam a i nezdary mě někam posouvají Už jsi někdy opravdu nelitoval, že jsi riziko podstoupil?
Reklamááá! Moje písmotvorba zde: Eresielin svět A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna |