04.01.2017, 21:57
Ne ne, poprvé jsem si myslela, že byste byli jedna osoba
no vypadá to že ne.
![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
kasfud in "artistic" mode
|
04.01.2017, 21:57
Ne ne, poprvé jsem si myslela, že byste byli jedna osoba
![]()
04.01.2017, 22:01
Vlče: Jo tak, pravdepodobne máme podobný štýl. : D
21.01.2017, 14:06
Takže to tu trošku si zase oživím jedným obrázkom, pretože v poslednej dobe mám len nejaké rozrobené obrázky, ktoré mi trvajú kresliť bo som lenivá.
![]() ![]() Zatiaľ tu mám takto slečnu Rarity, ktorú som kreslila na včerajšom sraze. Je to len nejaká vyfarbená skica s nie dobrou anatómiou, pretože tam celkovo bolo blbé svetlo (len jedno, to svietilo dokonca do inej strany) a keď som sa na to ešte raz pozrela dnes, bolo to úplne iné, hlavne farby hrivy. A hlavne CM.
22.01.2017, 03:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.01.2017, 03:31 uživatelem Aelipse. Edited 1 time in total.)
Koukám, že velké uši se střapci chlupů jsou teď v módě.
![]() Rarity se povedla. Líbí se mi obzvlášť to barvení hřívy a ocasu. Už dlouho jsem neviděl takhle skvěle zvládnuté stínování (a hlavně ty odlesky!) obyčejnou pastelkou.
22.01.2017, 16:03
Tá hriva... Čistá nádhera
Taktiež anatómia mi nepríde zlá, hlavne ten čumák sa mi páči ktorý vyzerá byť ostrý, no je tupý zároveň... Telo si podľa môjho názoru tiež trafila. I keď tá CM, jak si sama povedala... Well nesymetrická, asi jediné čo mám na to vytknúť ![]() Samozrejme je to všetko huňaté a cute, jak sa patrí Koľko ti to trvalo nakresliť?
ENFP
![]()
22.01.2017, 16:20
Aelipse: Moc ďakujem.
![]() Rainboom: Taktiež ďakujem. Myslím, že mi to trvalo cca 30 minút, možno ani to nie. ![]()
22.01.2017, 18:13
Rainboom: Kreslím už od malička. No tieto letné prázdniny čo budú, to bude 3 roky, čo som si dala viacej záležať na kreslení.
![]()
28.01.2017, 15:22
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.05.2017, 11:24 uživatelem kasfud. Edited 1 time in total.)
Zase som prišla sem len s jedným obrázkom, pretože na dlhšiu dobu asi sem už s ďalším neprídem.
Pôvodne to mala byť len obyčajná skica, no rozhodla som sa, že z toho spravím full pic a tak sa stalo. Ano, v pozadiach som amatér, nuž. Každopádne je to zas moje OC Reiser. Tak snáď sa bude páčiť. ![]() Upozornenie (istota): Je tam Reiser ktorý práve fajčí cigaretu. Ak vám príde až moc neprirodzené vidieť poníka fajčiť alebo ak viete, že po tom ako to uvidíte, mi budete vyprávať o tom, že prečo som to dala a atď, prosím, neotrávajte. Ďakujem. ![]()
28.01.2017, 16:02
Obrázek je to pěkný, nápad s cígem v hubě úžasný! Akorát jedna technická (su amatér, neumím kreslit). Nemá to obočí být zakryté hřívou? Mně osobně to tam nějak "nesedí".
|
|