Registrován od: Aug 2014
Hodnocení:
11
To určite bola .dufam že Boruto: Naruto Next Generations bude aspon take dobre ako Naruto a Naruto shippuden
Odoslane pomocou morzeovky a prijate pomoc sonaru
don't be a retard.be a king ? think not Why be a king when you can be a god
♕Pinkie L♥vers♕
CowponyAJ
Registrován od: Sep 2014
Aaaaaaaaaaa, ta naivita
Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
67
27.03.2017, 18:56
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.03.2017, 18:56 uživatelem Terodeness. Edited 1 time in total.)
Abych byl upřímný tak druhá série konosuby pro mě byla zklamáním. Ano beru je to parodie, ale tohle už dotáhli k extrému. Aka: "Ano život ve fantazy světě není báječný, ale když neděláš nic jiného, než totální PIČOVINY a nepokusíš se použít ani jediný neuron z celého svého mozku, tak se není čemu divit." Není tam žádný vývoj postav, žádná snaha něco dokázat, jen banda přiblblých idiotů co dělá ty samé pitomé chyby furt a furt dokola. A to má být vtipné.. Haha...
Fimfiction is love,
Fimfiction is life.
Konosuba dvojka mě bavila, a to hodně. Ano, lepší jak první nebyla (epizoda se snoubencem byla vyloženě nudná, všechny spojené s dungeonem taky) ale to srdíčko a humor tam furt byly. A finální fight byl překvapivě boží
Registrován od: Mar 2012
Hodnocení:
21
U konosuby jsem četl i novelu, takže jsem měl celou druhou sérii vyspoilovanou. Tahle část série byla slabší, ale v dalších sériích (pokud budou), jsou mnohem lepší části-
To budou. Popularita jako taková neklesla
Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
67
Ale co se mě zase líbilo je Youjo Senki.
A tahle parodie mě totálně rozsekala. xD
Obsahuje lehkou vulgaritu a musíte sčeknout prvních pár dílů a umět anglicky aby jste to pochopili.
Fimfiction is love,
Fimfiction is life.
Registrován od: Dec 2015
Hodnocení:
41
28.03.2017, 19:15
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.03.2017, 19:15 uživatelem Dbleki. Edited 1 time in total.)
Haha, yes! Youjo Senki ftw! xD
viz má profilovka c:
Jsem zmaten....
Jak je to vlastně s Haruhi Suzumia sérií a Fate/Stay sérii? Kolik anime/filmů vlastně mají a v jakém pořadí je mám sledovat?