Registrován od: Oct 2016
Hodnocení:
49
06.05.2017, 10:09
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.05.2017, 10:17 uživatelem Hwězda. Edited 3 times in total.)
Ahoj. Sice jsem se k tomu dostal později, než jsem chtěl, ale jak se říká: lepší pozdě, nežli nikdy. Přečetl jsem si dílko "Sám v pokoji". Máš tam pár chyb z hlediska spisovné češtiny, ty jsem ti zaslal přes SZ, tak si je oprav, pokud samozřejmě chceš.
Musím říct, že povídku jsem přečetl jedním dechem. A to prosím dvakrát. Prostě je to echt dobré. Má všecko, co od povídky při čtení vyžaduju. Atmosféru, pocity, setsakramentsky vynikající zvrat a konec, který ve mně zanechává pocity typu "co jsem to kurva přečetl?! VÍC!" Možná jsem jen fanda takovýchto témat jako smrt (však o nich taky píšu, že jo...), ale rozhodně jde vidět, že v tomhle díle byla na tebe múza velmi hodná a dlouho tě líbala. Nebo jsi jenom tvrdě dřel, což je taky pravděpodobné. Můžu se ještě zeptat? Říkáš, že se ti takto rozšiřuje univerzum v univerzu. O jakém "rámcovém" (tedy tom větším) univerzu mluvíš?
Hodně moc se těším na dílko "Se smrtí", ke kterému se, předpokládám, dostanu brzo.
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
70
To s pokojem je vážně dobrý.
drunken mantis grabs your ass
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
3
Pěkné čtení Rwakku ten příběh 'Neopouštej mě,
Ale chtělo by to pokračování jak to bude s Appledream a s ostatníma
batponies 4ever
uctívejte naše boha JAMISE
Registrován od: Sep 2016
Hodnocení:
6
tak dlouho jsem to nečetl, že si to musím přečíst zase od začátku, neb si už absolutně nic nepamatuju
Fluttershy fan, Pinkie and Pinkamena lover und ze Soldier of the night.
The more things change, the more they stay the same (General Shepherd, CoD MW2)
Except
war. War never changes. (Fallout)
And that's why every war is worse than the one before.
TELEPORTOVAL JSEM CHLEBÁÁÁÁ
Fun fact: prvním bronym vůbec byl Jonathan Swift v Gulliverových cestách.
Registrován od: Sep 2016
Hodnocení:
6
08.07.2017, 23:14
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.07.2017, 23:15 uživatelem Lightning. Edited 1 time in total.)
Ehh, ještě jsem si to nepřečetl, to až zítra, nebo v opačným případě až za dva tejdny až se vrátim z tábora
P.S.: Neboj, vždycky to někdo čte, vždy je tu někdo věrnej
Fluttershy fan, Pinkie and Pinkamena lover und ze Soldier of the night.
The more things change, the more they stay the same (General Shepherd, CoD MW2)
Except
war. War never changes. (Fallout)
And that's why every war is worse than the one before.
TELEPORTOVAL JSEM CHLEBÁÁÁÁ
Fun fact: prvním bronym vůbec byl Jonathan Swift v Gulliverových cestách.