Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
V téhle cenové kategorii bych si asi prošel loňské vlajkové lodě. Z1, S4, One, G2... Je tam dost zajímavých strojů, které dle mého nabízejí o trochu víc, než to Prestigio.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
52
Potřebova bych doporučit telefon pro svého otce.
Má totiž problém že mu jeho stávající mobil vydrží pod plným signálem jen dvě hodiny a to má telefon plně nabytý. Navíc nedávno přišel o gps navigaci.
Požadavky:
Telefon co má velkou výdrž baterie. Vydrží při neustálém využívaní aspoň jeden den.
Bude umět navigaci.
Do 5000 Kč.
PowerBanku nechce sebou tahat!
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
100
Krajkhour, ja mám Huawei Ascend Y530, baterka mi bežne vydrží týždeň (a to ho často vyšťavím na maximum). Cena u nás je od nejakých 87€. Má aj GPS.
Nevýhodou je, že je to lacný šunt na ktorom mi pravidelne vypadáva budík, no ak človek nemá veľké nároky, postačí.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Registrován od: Mar 2014
Hodnocení:
9
Asus Zenfone 5 pokud bude stačit. Sám ho mám a opravdu hodně dobře funguje. Pokud se nehrají hry vydrží kolem dne a půl
Person which made his decision
Za žádnou cenu mě nenuťte dělat facepalm...