19.09.2017, 11:27
Tak tady je to lepší dílko, commission pro Blackie.
![Twilightsmile Twilightsmile](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/twilightsmile.png)
![[Obrázek: cuddles__commission_for_dbleki__by_drawirm-dbnw5ui.png]](https://img00.deviantart.net/19e2/i/2017/262/4/4/cuddles__commission_for_dbleki__by_drawirm-dbnw5ui.png)
Drawirm a její tvorba
|
19.09.2017, 11:27
Tak tady je to lepší dílko, commission pro Blackie.
![]() ![]()
Páni! Páni!
![]() ![]() ![]() ![]()
♥VINYL SCRATCH♥
Psáno "Ambey", ale vyslovuje se to "Embí". ![]()
19.09.2017, 23:48
Jé, děkuji moc za taková hezká slova. ^^ Až budu mít zas někdy pocit, že kreslení stojí za starou bačkoru, přečtu si znova tvůj komentář.
![]() ![]()
21.09.2017, 14:12
O... Můj... Bože! Drawirm, tohle je fakt... Awesome!
Prosím tě. Moc, moc moc by chtěl vidět Twilightinku ve tvém stylu. Šlo by to? Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
![]() ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"To prostě žeru ![]()
21.09.2017, 23:34
Děkuji blesku, jsem ráda že se ti obrázky líbí.
![]() Nicméně v dohledné době se chystám dělat asi jen commissiony a později budu zas hodně makat na věcech do školy. Twilight určitě někdy namaluju, mám s ní třeba jeden obrázek čtyři roky starý, který bych chtěla překreslit znovu a porovnat zlepšení. Momentálně mám různých obrázků rozdělaných snad pět. Mimo ty zakázky nic moc novýho začínat nechci, takže leda bys chtěl zakázku, jinak si musíš počkat.
21.09.2017, 23:47
A ceník na komiše někde máš?
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla. Se stim smiřte
22.09.2017, 01:17
Ceník zatím není, ještě v tom nemám úplně jasno. Taky se teď spíš zaměřuju na commissions formou aukce. Ale pokud tušíš, co bys chtěl, můžeš mi nezávazně poslat SZ a já ti dám svůj náhled.
![]()
25.09.2017, 00:10
Další trojice portrétů, tyhle mě bavily.
![]() ![]()
25.09.2017, 22:15
Moc pěkný obrázek, jmenujou se ty kobylky nějak? čistě ze zvědavosti
|
|