Registrován od: Apr 2013
Hodnocení:
1
Yo, hlásím, že v říjnové Mateřídoušce je zhruba A3 pony plakát (ala skupinová fotka všech poníků z filmu nejspíš), za 36 Kč, kdyby někdo chtěl
" Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky. " Holly, RD
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
33
18.10.2017, 08:57
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.10.2017, 08:58 uživatelem Ajdrianpony. Edited 1 time in total.)
Jak se v momentě ztrapnit před postarším kolegou z práce a desítkami lidí?

Po dlouhém hledání po Ostravě, Olomouci a Praze zajít do toho nejzapadlejšího stánku v Kopřivnici a najít tam tohle.
Když to položila přede mně, začal sem tam ječet na celé kolo. "oni to mají, bože oni to mají, to je neuvěřitelné" ... Stálo to za to, nikdy jsem takový pocit radosti a nadšení nezažil
Člen řádu Equestrijských rytířů.
Ve svitu měsíce klaním se tobě mocná Luno, jež chráníš náš spánek a klid.
S příchodem prvních paprsků slunce klaním se tobě mocná Celestie. Nechť teplé paprsky slunce prosvětlují naši cestu životem.
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
33
Jojo co se týče obrázků je dobrá ale příběh je hodně zkrácený a psaný stylem My little pony časopisu ( hodně nepřesností oproti původnímu filmu ) Ale ve sbírce mi nesměla chybět
Člen řádu Equestrijských rytířů.
Ve svitu měsíce klaním se tobě mocná Luno, jež chráníš náš spánek a klid.
S příchodem prvních paprsků slunce klaním se tobě mocná Celestie. Nechť teplé paprsky slunce prosvětlují naši cestu životem.
Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
17
Apropo, nejaké oficiálne vlákno, ktoré rieši samotný film tu je?
The best thing about business is minding your own...
Registrován od: Dec 2015
Hodnocení:
30
Whoo-hoo! I win again!
Can't hear ya. I'm asleep.
You're...going to LOVE ME!
Whoa! Dude, that's creepy.
It needs to be about 20% cooler.
Afraid to get dirty?!
All the ponies in this town are crazy!