15.01.2018, 13:35
Máš ban, lebo som jasne povedal, že na všetkých možných, tamten je nemožný aj ako čínsky QQ
Bow to the Princess!
|
Máš BAN !!
|
|
15.01.2018, 13:35
Máš ban, lebo som jasne povedal, že na všetkých možných, tamten je nemožný aj ako čínsky QQ
Bow to the Princess!
15.01.2018, 22:26
Máš ban za nemožnost.
Steam Bluesky Twitter DeviantArt
Discord (nettysfall) Navštěvuji srazy převážně v Brně, ale když se mi chce, zajedu i jinam. Rád cestuji.
16.01.2018, 10:07
Máš ban za to, že se o mě nikdo nezajímá
"Tak znáte to, srandou to začíná-- A Xenomorfem to končí." Olomoucký bronies sraz
Poezie, próza a dalšie blbiny ode mne a taky Wattpad
16.01.2018, 15:00
Máš BAN, protože nás tu je víc
♥grey as the moon and soul of its owner blue as the coat and eyes of a loner♥ ♥Why would a rose grow where nopony can see Like a rose without thorns is how i feel♥ ♥With smile like ripest apple you have ever seen And eyes like meadow of emerald sheen truly lost i have only been in those eyes so serene♥ How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
16.01.2018, 20:18
Máš ban, protože se domnívám, že jsi nikdy neřídil obrněné vozidlo (kdežto já už ano
a jsem dobrej řidič )
"Tak znáte to, srandou to začíná-- A Xenomorfem to končí." Olomoucký bronies sraz
16.01.2018, 20:52
Máš ban ja tiež nie
Odoslané z Coolpad E502 pomocou Tapatalku
Odoslane pomocou morzeovky a prijate pomoc sonaru
don't be a retard.be a king ? think not Why be a king when you can be a god ♕Pinkie L♥vers♕ CowponyAJ
17.01.2018, 00:42
Máš ban, protože budu muset do armády, až budu mít rakouské občanství
|