Hodnocení tématu:
  • 4 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Místa s Pony goodies
Nevím jaký je tu téma, a nechci ho rušit jen chci napsat že na jižní moravě v TESCU je akce (myslím v břeclavi) 2+1 zdarma. Ty sáčky s poníkem za 52kč. Nezajde někdso na lov?
Ne, ne, ne a ještě jednou NE.
Odpovědět
Yay! Tam toho měli! Pajzl jich nejen pro sebe koupil asi 14 a já si sbírku rozšířil ze čtyř na osm kousků Fluttershyouch
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“
– Zecora
ENTP | Ask me spike letter
Odpovědět
Tož jsem kvůli jednomu popletenému číslu Sparkys na Můstku navštívil ještě jednou a... I regret nothing Rainbowlaugh

[Obrázek: dscn2251x.jpg]

Znamená to, že dneškem nahrazují BB 3. řady 5. a akce 1+1 zdarma stále trvá!

Ty krabice jsou jsou bohužel prázdné a jejich obsah tam čeká na vás Rainbowlaugh Darovala mi je slečna u pokladny, která si mě pamatovala ze včera a prý mají ještě ve skladu Twilightsmile
Odpovědět
Vánoce no, chtěj se toho zbavit Rainbowlaugh V žádném jiném Sparkysu než na můstku jsem tuto akci ale neviděl, a to jsme jich včera prošli (taktéž v žádném jiném hračkářství). Pak ještě Tesca mají, jak říka someone, hromadně akci 2+1 zdarma, ale nevím jaké série Pinkiesmile
Odpovědět
Tak to tam zítra ráno vyrážím znovu. Bral bych Celestii a Trixie. Ostatní princezny (přebarvený Celestie) mě zrovna neoslnily. Přidá se někdo? Zas bych do Sparkysu naběhnul v 10 ráno. Na krabici se zeptám.

Dal by někdo dohromady seznam figurek, který odpovídaj postavám v seriálu? Něco jako http://i.imgur.com/W05ZA.jpg, ale i se jmény, kódy a pro všechny řady.
– Zecora
Odpovědět
No, s těma krabicema jsem měl štěstí v tom, že je tam zrovna předemnou vybalili (a hned jsem si ji mohl i prohledat přímo na pultě u pokladny Rainbowlaugh ). Jojo, musím pochválit personál, s takovým jsem se v ještě v žádném obchodě nesetkal Twilightsmile

Doprovázel bych tě ve věčných lovištích, ale již musím dohnat spánkový deficit, čeká mě pracvní víkend Applejackunsure
Odpovědět
Měli tam toho ještě víc než minule. Z toho polovina byla 3. řada a zbytek 5. řada. Sleva 1 + 1 pořád platí. Odnes sem si 10 poníků Twilightsmile a proškolil jednu prodavačku, která si těch blindbagů prej koupila asi 50 (pro děti?). Dostal sem ještě slevovej kupón na 100 Kč při nákupu nad 500 Kč (16. 11. – 24. 12. 2012). Dáme dohromady nějakej větší nákup? Případně bych kupón zkusil směnit za peníze s nějakým nakupujícím.

Poptávanej seznam figurek poníků vyskytujících se v MLP FiM sem dal dohromady tady. Jiný figurky si kupovat nechci, takže mi jich zbývá sehnat asi 10 (bez těch s jiným CM, možná ještě něco objevím v 1. řadě), když nepočítám 6. řadu.

EDIT: Sleva by měla platit jen na dvojice blindbagů ze stejný řady, co sem tak během zuřivýho vybírání zaslech. Naštěstí mi to ale akorát vyšlo, takže info nemůžu potvrdit.
– Zecora
Odpovědět
(31.10.2012, 16:23)Pajzl Napsal(a): DaveL - Hej, to jsem taky dneska potkal v tom Sparkysu Rainbowlaugh Btw, viděl jsi tam nějaké BB, nebo Openbagy?

Sorry za pozdější odpověď.
Ne, mají tam jen tyto velké bedny a jestli openbagy myslíš ty samostnatné figurky mane6 v průhledných krabičkách tak ty tam jsou taky (dokonce i nahoře v regálu je sada Canterlot Wedding).
A není to ve Sparkysu ale v Dráčiku (či jak se to podobně jmenuje)
Odpovědět
(03.11.2012, 16:38)Xeelee Napsal(a): Měli tam toho ještě víc než minule. Z toho polovina byla 3. řada a zbytek 5. řada. Sleva 1 + 1 pořád platí. Odnes sem si 10 poníků Twilightsmile a proškolil jednu prodavačku, která si těch blindbagů prej koupila asi 50 (pro děti?). Dostal sem ještě slevovej kupón na 100 Kč při nákupu nad 500 Kč (16. 11. – 24. 12. 2012). Dáme dohromady nějakej větší nákup? Případně bych kupón zkusil směnit za peníze s nějakým nakupujícím.

Rainbowlaugh Jen aby nám je potom neprodávala sama, až akce skončí Rainbowlaugh (A ten kupón mám vlastně taky Pinkiecrazy )

(03.11.2012, 18:04)DaveL Napsal(a): Sorry za pozdější odpověď.
Ne, mají tam jen tyto velké bedny a jestli openbagy myslíš ty samostnatné figurky mane6 v průhledných krabičkách tak ty tam jsou taky (dokonce i nahoře v regálu je sada Canterlot Wedding).
A není to ve Sparkysu ale v Dráčiku (či jak se to podobně jmenuje)

Myslel jsem to jako, že je prodávají i v tom Sparkysu na můstku Pinkiesmile
Ty trojbalení tam taky měli všechny. Holt vědí co prodávat Rainbowlaugh
Odpovědět
To je běžné už i ve Sparkysu.Když prodavačka viděla u mě dva BB,tak mi řekla "Vy jste taky ten ohmatávač?". S úsměvem jsem jí to potvrdil,načež dodala že tam před hodinou byly dvě slečny,které si taky ohmataly balíčky Rainbowlaugh
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším. Pinkiesad2
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)