Registrován od: Oct 2012
03.11.2012, 01:43
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.02.2013, 20:57 uživatelem Refly. Edited 6 times in total.)
Ale tenhle poník mi moc sedí :3 Cross mám sice také moc ráda, ale tohle je taký dračí a napůl kočičí poník X3
Její levé oko je slepé a tak je světlejší
V jejím CM je srdíčko, kříž a štěteček s mou NEJ barvou
Registrován od: Sep 2012
Hodnocení:
11
Twi jako alicorna? .... spíš ne, už jsem si zvykl a navíc, alespoň je mane 6 rozdělená rovnoměrně na 2 / 2 / 2
a tak mě tak napadá... všici alicorni jsou z královské rodiny nebo to maj tak jen náhodou Celestii, Lunu a Cadance?
Alone in the dark.
Nopony to ask me.
Nopony to be with me.
Nopony to stop me...nopony to safe me from myself...
(03.11.2012, 01:50)Black_Dashie_Cat Napsal(a): Twi jako alicorna? .... spíš ne, už jsem si zvykl a navíc, alespoň je mane 6 rozdělená rovnoměrně na 2 / 2 / 2
a tak mě tak napadá... všici alicorni jsou z královské rodiny nebo to maj tak jen náhodou Celestii, Lunu a Cadance?
Tohle by mě také zajímalo proč jsou jen ony Alicorni :/
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
82
03.11.2012, 01:59
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.11.2012, 02:00 uživatelem Xeelee. Edited 1 time in total.)
Buď sem úplně blbej, nebo ten obrázek dělal nějakej blázen. Spíš než důkazy/náznaky alicornizace to vypadá na počin konspiračního teoretika. Téma už se bouřlivě diskutovalo ve vláknu s novinkami o 3. sezóně. BTW bylo by možný tohle vlákno přejmenovat na něco odpovídajícího realitě? Třeba "Twilight Sparkle alicornem v Season 3?". Už sem se lek, že je alicornizace potvrzená.
Viděli sme jen alicornice, ale to neznamená, že se v universu MLP nemůžou vyskytovat žádní alicornové.
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP |
Ask me
(03.11.2012, 01:59)Xeelee Napsal(a): Buď sem úplně blbej, nebo ten obrázek dělal nějakej blázen. Spíš než důkazy/náznaky alicornizace to vypadá na počin konspiračního teoretika. Téma už se bouřlivě diskutovalo ve vláknu s novinkami o 3. sezóně. BTW bylo by možný tohle vlákno přejmenovat na něco odpovídajícího realitě? Třeba "Twilight Sparkle alicornem v Season 3?". Už sem se lek, že je alicornizace potvrzená.
Viděli sme jen alicornice, ale to neznamená, že se v universu MLP nemůžou vyskytovat žádní alicornové.
Tohle mě popravdě také zarazilo :/ Ale tak doufánm, že ju nezmění mno...
Registrován od: Sep 2012
Hodnocení:
11
03.11.2012, 02:22
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.11.2012, 02:34 uživatelem Black_Dashie_Cat. Edited 3 times in total.)
2:10 - 2:20 nejlepší část toho videa bych řekl
...I´d say she´s handeling herself pretty well...
aneb dont mess with Twi :d
jinak...možná se v season 3 opravdu něco stane s Twi... jestli si někdo všiml ve videu ... 2:38-2:42 "...we´ll know that she´s that much closer to being ready" ... ready... připravená na co...
5:05 - 5:12 "and when you do, I know youre ready to move on to next level of your studies..."
sakra...kvůli tomu jak nad tím přemýšlím se nemůžu dočkat ještě víc
Alone in the dark.
Nopony to ask me.
Nopony to be with me.
Nopony to stop me...nopony to safe me from myself...