25.10.2012, 13:39
Vynikající

Brahmavihára – buddhistické L&T

„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora

[Kritika] Elfmanovy výtvory
|
25.10.2012, 13:39
Vynikající
![]()
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora ![]()
26.10.2012, 08:32
Tak další výuková lekce za mnou.. ovšem s rozporuplnými výsledky.. Snažil jsem se naučit nové styly kreseb, stínování, atd. Takže je to takový mišmaš.. a moc černé barvy. Hříva pořád vypadá jako paruka.. ale občas se mi povede dobře udělat obličeje.. stínování jsem použil asi 3 různé způsoby, někde to, někde ono, takže to nepůsobí moc konzistentně.. Vzhledem k opakování postav jsem se snažil, aby byly cca. stejné.. Dort vypadá spíš jako UFO s květinovou výzdobou (snad až na ty jahody nahoře, ty jsou celkem ok). A jeho rozplácnutá verze spíš jak duhový mutagen
![]() Tak, to by asi tak bylo všecko.. má někdo ještě nějaké přípomínky?? ![]() ![]() Téma obrázku? Toto bylo na seznamu tak dlouho, že už dávno uhnilo ![]() http://elfman83ml.deviantart.com/#/d5j2mzw
05.11.2012, 09:21
Tak další testík hřívy.. tentokrát jsem použil opačný postup. tj. nejdřív namalovat, pak rozmazat, a pak zvlásnit štětcem, ovšem tentokrát jsem si vytvořil měkčí tečkování.. Už je to lepší, ale k dokonalosti stále cesta dlouhá..
Hlavu jsem zkoušel s novým stínováním udělat trochu 3D.. no, nejvýraznější chyby jsou derpnuté pravé oko (špatná perspektiva, příliš ploché) a levá nosdra (moc nízko). Příště by to taky chtělo zkrátit čumák. A možná i to oko je příliš obrovské.. ![]() Popravdě jsem měl chuť s tím během první půl hodinky seknout.. ![]() ![]() Fakt obdivuji lidi, co dělali film Anastázie či Princ Egyptský, protože tam tahle vypadá téměř každé políčko filmu (no, trochu přeháním) a bylo to dělané "ručně".. A poznámka na konec: po 20 minutách čumendy na obrázek jsem si uvědomil jednu věc: oči jsou obě blbost! Nikdy se přeci nemůže stát, aby postava, která se dívá rovně, měla půlku oka za nosem! Ne z tohoto úhlu (může chybět půla oka, pokud by se dívala bokem, a to kvůli vypouklosti)! To jsem si z FIM (resp. ze seriálů obecně) teda odnesl dost špatný návyk ![]() Takový offtopic.. v rámci příležitosti plného dokončení svého domu zveřejňuji zápisky během stavby, od prvního nápadu až po dokončení posledního zlepšováku.. Je to 53 stránková nuda, ale kdybyste měli zájem ![]() http://www.amtvysivka.cz/martinlux/dumelfman.rar
05.11.2012, 14:11
Když jsem teď vidělo..v..v...vaši/ tvoji awwwwww fotku tak mám teď blbý pocit, že jsem tak kritizovalo awwww
![]() Řeklo bych, že tahle hlavička vypadá zatím nejlépe, co jsem tady vidělo i když má malinko větší čumáček, ale jinak všechny ty chyby, co jsou vyjmenovány k tomu, mi přijde, že tam ani tak moc nevidím, nebo mi nevadí. Spíš mě bije do očí malé ucho a zvláštně řešené řasy. Hříva se lepší, je plastičtější, ale stále je tam dost, co dolaďovat. Ale líbí se mi ten poťouchlý roztomilý výraz v očích. Je to jako by koukala na špičku svého nosu ![]()
05.11.2012, 14:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.11.2012, 14:39 uživatelem Martin. Edited 2 times in total.)
díky za... pochvalu? pokud to lze tak nazvat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: k té fotce.. proč? ![]() ![]() ![]()
05.11.2012, 14:47
Myslím, že to byla pochvala
![]() Je pravda, že poníkovi nejsou většinou vidět obě oči naráz (max náznak řas) ale teď nechápu, co vlastně kreslíš... jestli chceš, aby to vypadalo jako skutečný poník, nebo MLP poník... trochu zmatené ![]() ![]()
05.11.2012, 15:02
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.11.2012, 15:09 uživatelem Martin. Edited 1 time in total.)
Mno, to je asi také problém, protože nevím, co vlastně kreslím
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: jo, takže asi.. ano.. chci, aby to vypadalo jako MLP poník... ale ne FIM poník ![]()
05.11.2012, 15:29
![]() ![]() ![]()
05.11.2012, 15:52
Věnuji ti svůj 1000. příspěvek
![]() Samozřejmě, barevně je to příšerné, ale měl jsem na mysli spíš ty tvary, anatomii, a tak.. stejně tak se mi na tom nelíbí ty kontury.. Co takhle, lepší? ![]() ad ten "číňan" ![]()
05.11.2012, 16:08
No hele, nevim. Mě teda ten žlutej poník jedině vyděsí, nic jinýho. + mi připadá fakt extrémně umnělej - ty barvy!
|
|