Hodnocení tématu:
  • 7 Hlas(ů) - 4.14 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My little pony for iOS, Android a Windows phone
Já hraní po cyrka dvou letech obnovil, když jsem oživil svůj starý android ?
Přešel jsem na ios, kde mě nepříjemně překvapilo, že data nejdou synchronizovat mezi systémy.

Hraní mě pořád baví, mám už solidně našlapnuté města, výdělky i poníky. Naopak mě štvou čím dál tím víc agresivnější mikrotransakce, kdy už i obyčejné úkoly většinou končí tím, že si musím pořídit postavu za třeba 800 gems, což je klidně investice kolem litru. Na to, že to je v zásadě dětská hra jsou ty ceny nastaveny hodně vysoko. Měsíční eventy už nemám problém dojet do konce, spíš mám problém s těmi týdenními, kdy mě z vyherniho bloku o postavu většinou někdo vyšoupne těsně před koncem.

Ale jinak krásná vzpomínka, protože moje hraní už běží 12 rok ?
Temná strana síly
J3rykCZ DeviantArt
Odpovědět
Jinak pokud bych ještě někoho neměl v přátelích, moje id je 78f6bb7.
Temná strana síly
J3rykCZ DeviantArt
Odpovědět
(07.01.2025, 21:48)Žeryk Napsal(a): Já hraní po cyrka dvou letech obnovil, když jsem oživil svůj starý android ?
Přešel jsem na ios, kde mě nepříjemně překvapilo, že data nejdou synchronizovat mezi systémy.

Dá se přejít mezi jedním a druhým (akorát to chce napsat na podporu), ale hrát simultánně na obou systémech to nejspíš nepůjde.

Citace:Hraní mě pořád baví, mám už solidně našlapnuté města, výdělky i poníky. Naopak mě štvou čím dál tím víc agresivnější mikrotransakce, kdy už i obyčejné úkoly většinou končí tím, že si musím pořídit postavu za třeba 800 gems, což je klidně investice kolem litru. Na to, že to je v zásadě dětská hra jsou ty ceny nastaveny hodně vysoko. Měsíční eventy už nemám problém dojet do konce, spíš mám problém s těmi týdenními, kdy mě z vyherniho bloku o postavu většinou někdo vyšoupne těsně před koncem.

No řekl bych, že je to agresivně nastavené proto, že nechtějí přijít o dlouhodobé hráče, kteří jim reálně tu hru platí (znám lidi, co za to utratili tisíce euro) a kteří nový obsah pořád kupují. Pro běžné byť každodenní hráče se ty eventy dají i bez nákupu dalších postav, ale pak u toho člověk sedí skoro pořád.

Oproti dřívějšku přidali dost způsobů, jak pořídit postavy i jinak než za drahokamy, otázka pak je jejich využitelnost. Na druhou stranu se i drahokamy dají v pozdějších fázích hry získat daleko snáz než dřív (třeba skrze questy).
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.

Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.

The Last Rebel... still alive
Odpovědět
btw. na Czequestrii byla možnost získat ve hře získat extra postavu a jeden store, co produkuje gemy Twilightsmile
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.

Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.

The Last Rebel... still alive
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)