Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fan animace a videa na super úrovni
Myslím, že zatím jediný, kdo si něco takové nedokáže představit, je produkční, co by takový film platil Pinkiesmile
"Modely" v této druhé části, jak mají víc chlupatá těla, mají trochu nepasující hlavy (moc hladké). Asi by se na to dalo zvyknout, je to jen takový první dojem (lepší než první verze Sonica pro film Pinkiesmile ).

Kdo ví, jestli někdy vůbec dostaneme film z MLP unverza, který bude vysloveně vytvořený, aby vydělal peníze bez nutnosti se vázat na hračky jako "skrytá" reklama.

MLP film 2017 byl v podstatě úspěch (vydělal 10x víc než kolik stál), ale stále to bylo alespoň rozpočtově spíš takový lepší seriál (6.5 milionu dolarů je skoro zázrak v době, kdy natočit "skutečný" film stojí stovky, ale i tak je to spíš takové děťátko, když zisky ostatních filmů jdou někdy až přes miliardu). Pro takovýto projekt by totiž MLP potřebovalo dost široké publikum (a chápu, že se do toho Hasbro možná nechce. Třeba si pamatuje ještě, jak vybouchnul první MLP film).
DeviantArt & Home, Bronies galerie.
Odpovědět
co se tech modelu tyka, je to AIcko, tak by to urcite slo jeste doupravit Pinkiesmile jde o to ze na netu koluji famy, ze pristi MLP film by mel byt "live action", takze jakoby s "zivymi" poniky (po vzoru tech Disneovskych predelavek jako novy Lion king). U toho si clovek predstavi neco jako Dr. Doolittle, z cehoz ma vetsina fanousku osypky. Ale pokud by to vypadalo nejak takhle, mohlo by to byt hezke....

PS: film z roku 2017 miluju, tim prvnim co vybouchl myslis jaky?
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack

Moje literární tvorba 

Love and Tolerate
Odpovědět
jj, AI vím, proto "modely" v uvozovkách (oproti modelům třeba pro 3D programy) Ajsmug My little Pony Movie 1986 ( ze kterého pochází Smooze )
(ten LiveAction film, jestli to je ten co má udělat MGM, tak mám pocit, že se ještě ani nezačal pořádně dělat.. jen asi pracují na konceptu, ale víc informací zatím není, takže to klidně může vyšumět; nakonec to vůbec nemusí být ani podobné těmto dvěma AI videím.. můžeme dostat klidně něco ve stylu Králíka Roggera mixnutého s Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles Forever, takže může jít o adaptaci komixu MLP Generations ve stylu Rescue Rangers Live Action Movie - dle některé postavy nebyly čistě 3D jako Chip / Pokemon Pikachu Detective). K výročí to asi nebude, protože jak 2024 tak 2026 už film nestihne. Ale uvidíme, teď je ještě brzy i jen na jakékoliv spekulace. V nejhorším to bude Equestria Girls.. dostaneme 5 minut CGI poníků a zbytek budou poníci v lidské podobě v našem světě Twilightoops Nebo jako Fast Stripes film.. skupinka skutečných poníků na farmě získá inteligenci, začnou mluvit, a prostě uvidíme jen skutečné digitální koně.. Možností, jak to udělat blbě (ve smyslu že dostaneme úplně něco jiného, než jsme si vysnili) je hodně.. https://derpibooru.org/images/2083931 ).
(offtopic)
Odpovědět

♥grey as the moon and soul of its owner
blue as the coat and eyes of a loner♥

♥Why would a rose grow where nopony can see
Like a rose without thorns is how i feel♥

♥With smile like ripest apple you have ever seen
And eyes like meadow of emerald sheen
truly lost i have only been
in those eyes so serene♥

How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
Odpovědět
Pár F slov, ale cenzurovaných.
Odpovědět
Odpovědět
(06.02.2026, 07:49)Mácaman Napsal(a): na netu koluji famy, ze pristi MLP film by mel byt "live action"

Snad to nebude něco v tomto stylu Pinkiesmile . Vždycky se rád nechám překvapit, ale u předělávek animovaných filmů do hraných mám obecně problém, pokud byla hlavní hrdinové zvířata.

Resp. čím realističtější animace, tím se víc a víc blížíme do bodu, kdy je to hnusné (proto třeba u robota s lidským vzhledem buď musíte zůstat u roztomilého "anime" vzhledu a nebo mít všechno perfektně - mezi tím není prostě prostor na "skoro dokonalost"). To byl jeden důvod, proč se mi nelíbila třeba Divočina. Proto hraný Lví král není zrovna oblíbený film v mých očích, i když původní film miluji (naopak předělávky lidských filmů, jako třeba Šípková Růženka nebo Kráska a Zvíře byly podle mne víc než super).

U poníků alespoň pro mě nejde jen o obsah, ale i formu. Sebe lepší příběh se špatně "konzumuje", pokud vás neustále odpuzuje vizual, a přitom propast mezi OK a děsem je často malá (viz. případ Ježka Sonica).

Myslím, že filmy jako MLP kterékoliv generace nebo i Spirit přitahují diváky i proto, že to nejsou 100% dokonalí koně a je to roztomilé a barevné. Ano, já jsem jeden z těch, co na anatomii dost často bazíruje, protože si jí prostě všímám (nevím jestli to je tím, že jsem vyrostl na G1, i když ta má taky velké rezervy a dost často, kromě prvního speciálu), ale nejspíš bude někde hranice, za kterou když se půjde, tak by takový film nezískal publikum (aby se vůbec zaplatil) - bez ohledu na případné další kvality.

Uvidíme, jestli a co přijde Pinkiesmile Podle mne úplně takto Live to nebude, protože je tu další aspekt, se kterým už bojovali tvůrci Spirita - koně nemají obočí a takže se hrozně blbě vyjadřují emoce.
Odpovědět
no toho se prave bojim Pinkiesmile snad to takhle nedopadne, ale jeden nikdy nevi, kdyz se podiva na Disneyho (s jednou vyjimkou - ten novy "zivy" Maugli nebyl zase tak spatnej...)
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack

Moje literární tvorba 

Love and Tolerate
Odpovědět

(nevím teda, zda to je schválně občas jen lineart, nebo ještě stále WIP..)
Odpovědět
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)