05.02.2026, 18:35
Myslím, že zatím jediný, kdo si něco takové nedokáže představit, je produkční, co by takový film platil
|
Fan animace a videa na super úrovni
|
|
05.02.2026, 18:35
Myslím, že zatím jediný, kdo si něco takové nedokáže představit, je produkční, co by takový film platil
06.02.2026, 07:49
co se tech modelu tyka, je to AIcko, tak by to urcite slo jeste doupravit
jde o to ze na netu koluji famy, ze pristi MLP film by mel byt "live action", takze jakoby s "zivymi" poniky (po vzoru tech Disneovskych predelavek jako novy Lion king). U toho si clovek predstavi neco jako Dr. Doolittle, z cehoz ma vetsina fanousku osypky. Ale pokud by to vypadalo nejak takhle, mohlo by to byt hezke....PS: film z roku 2017 miluju, tim prvnim co vybouchl myslis jaky?
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
06.02.2026, 10:16
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.02.2026, 10:43 uživatelem Martin. Edited 8 times in total.)
jj, AI vím, proto "modely" v uvozovkách (oproti modelům třeba pro 3D programy)
My little Pony Movie 1986 ( ze kterého pochází Smooze )
07.02.2026, 16:08
♥grey as the moon and soul of its owner blue as the coat and eyes of a loner♥ ♥Why would a rose grow where nopony can see Like a rose without thorns is how i feel♥ ♥With smile like ripest apple you have ever seen And eyes like meadow of emerald sheen truly lost i have only been in those eyes so serene♥ How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
23.02.2026, 16:45
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.02.2026, 16:49 uživatelem Martin. Edited 2 times in total.)
(06.02.2026, 07:49)Mácaman Napsal(a): na netu koluji famy, ze pristi MLP film by mel byt "live action" Snad to nebude něco v tomto stylu . Vždycky se rád nechám překvapit, ale u předělávek animovaných filmů do hraných mám obecně problém, pokud byla hlavní hrdinové zvířata.Resp. čím realističtější animace, tím se víc a víc blížíme do bodu, kdy je to hnusné (proto třeba u robota s lidským vzhledem buď musíte zůstat u roztomilého "anime" vzhledu a nebo mít všechno perfektně - mezi tím není prostě prostor na "skoro dokonalost"). To byl jeden důvod, proč se mi nelíbila třeba Divočina. Proto hraný Lví král není zrovna oblíbený film v mých očích, i když původní film miluji (naopak předělávky lidských filmů, jako třeba Šípková Růženka nebo Kráska a Zvíře byly podle mne víc než super). U poníků alespoň pro mě nejde jen o obsah, ale i formu. Sebe lepší příběh se špatně "konzumuje", pokud vás neustále odpuzuje vizual, a přitom propast mezi OK a děsem je často malá (viz. případ Ježka Sonica). Myslím, že filmy jako MLP kterékoliv generace nebo i Spirit přitahují diváky i proto, že to nejsou 100% dokonalí koně a je to roztomilé a barevné. Ano, já jsem jeden z těch, co na anatomii dost často bazíruje, protože si jí prostě všímám (nevím jestli to je tím, že jsem vyrostl na G1, i když ta má taky velké rezervy a dost často, kromě prvního speciálu), ale nejspíš bude někde hranice, za kterou když se půjde, tak by takový film nezískal publikum (aby se vůbec zaplatil) - bez ohledu na případné další kvality. Uvidíme, jestli a co přijde Podle mne úplně takto Live to nebude, protože je tu další aspekt, se kterým už bojovali tvůrci Spirita - koně nemají obočí a takže se hrozně blbě vyjadřují emoce.
23.02.2026, 22:31
no toho se prave bojim
snad to takhle nedopadne, ale jeden nikdy nevi, kdyz se podiva na Disneyho (s jednou vyjimkou - ten novy "zivy" Maugli nebyl zase tak spatnej...)
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
25.02.2026, 17:16
(nevím teda, zda to je schválně občas jen lineart, nebo ještě stále WIP..) |
|
|